Σκληρές εκφράσεις αντάλλαξαν ΝΔ - Καμμένος για την υπόθεση ναρκωτικών

Σκληρές εκφράσεις αντάλλαξαν ΝΔ - Καμμένος για την υπόθεση ναρκωτικών Facebook Twitter
ΑΠΕ- ΜΠΕ
1

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και την διαφωνία του με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ενώ νέος πόλεμος δηλώσεων ξέσπασε για την υπόθεση ναρκωτικών.


«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει «οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους».


«Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Καμμένου ο οποίος σχολίασε ότι «ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών».

«Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια» ανταπάντησε η ΝΔ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μιλούσα ψες με έναν φίλο στην Ελλάδα και του έλεγα ότι πιο πολύ από την οικονομική κρίση και την εξαθλίωση των ανθρώπων, αυτό που με ενοχλεί όσο τίποτα είναι η απύθμενη καφρίλα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτή η έμφυτη αλητεία τους, η αδιαφορία για κάθε ηθική αξία και κάθε νόμο. Η πλήρης απαξία που νιώθουν για τη δημοκρατία και τους θεσμούς της, η περιφρόνηση στο Σύνταγμα και τις ευρωπαϊκές αξίες, όλα μπροστά στην λύσσα τους να εμπεδώσουν ένα παράνομο καθεστώς στα πρότυπα δικτατοριών με τις οποίες έχουν συναλλαγές πάνω και κάτω από το τραπέζι. Όποιος δεν ανησυχεί για αυτό που συμβαίνει στην ελληνική δημοκρατία και θεωρεί ότι η οικονομία είναι το νούμερο ένα πρόβλημά του, ειλικρινά θα βρεθεί προ χειρότερων εκπλήξεων από αυτές που του επιφύλασσε η πρώτη φορά αριστερά στην τσέπη του. ==============================================