Κουρουμπλής: Στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτησή μου

Κουρουμπλής: Στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτησή μου Facebook Twitter
1

Tην παραίτηση του στη διάθεση του Πρωθυπουργού έθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας, με αφορμή την ρύπανση του Σαρωνικού από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη 2» στη Σαλαμίνα.

«Θέτω εαυτόν πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού», δήλωσε , ερωτηθείς για το εάν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου, το πρωί σε συνέντευξη του στο σταθμό "Παραπολιτικά 90,1". «Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική», είπε επίσης ο κ. Κουρουμπλής που εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι "σε 20-25 ημέρες δεν θα υπάρχει καμία αρνητική εικόνα". 

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε πως γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια για την απορρύπανση και έχουν επιστρατευθεί τρεις ειδικές εταιρίες που ειδικεύονται σε τέτοια ζητήματα.

Σχετικά με τις καταγγελίες περί μη τήρησης των κανόνων ασφάλειας στο δεξαμενόπολοιο είπε πως «όλα ελέγχονται. Η εντολή που έδωσα είναι πως τα πάντα ελέγχονται. Και σε μένα δημιουργεί κάποιες απορίες όλη η διαδικασία».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM