Απίστευτος Κουρουμπλής - Μάλλον φοβήθηκε και τώρα λέει πως ήταν λογοπαίγνιο τα περί παραίτησης

Απίστευτος Κουρουμπλής - Μάλλον φοβήθηκε και τώρα λέει πως ήταν λογοπαίγνιο τα περί παραίτησης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
6

Μαθήματα κυβίστησης παραδίδει ο Υπουργός Ναυτιλίας ο οποίος έσπευσε να άρον-άρον την πρωινή δήλωσή του πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.

«Θέτω εαυτόν πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού», δήλωσε το πρωί ερωτηθείς για το εάν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου, το πρωί σε συνέντευξη του στο σταθμό "Παραπολιτικά 90,1". «Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική», είπε επίσης ο κ. Κουρουμπλής που εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι "σε 20-25 ημέρες δεν θα υπάρχει καμία αρνητική εικόνα".

Δεν πέρασε μια ώρα και το ΑΠΕ μετέδωσε την δήλωσή του: «'Ηταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» τόνισε, σε δήλωσή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
έτσι και κάτσει σε καρέκλα δεν κουνιέται με τίποτα ο Κουρουμπλής. Αρνήθηκε να ψηφίσει ένα μνημόνιο και ψήφισε άλλα δύο μετά. Αριστερά το μυαλό, δεξιά η τσέπη.