Ο εκνευρισμός του Μητσοτάκη με σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελάει την ώρα που αυτός είναι στο βήμα

Ο εκνευρισμός του Μητσοτάκη με σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελάει την ώρα που αυτός είναι στο βήμα Facebook Twitter
5

Τον εκνευρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η αντίδραση συμβούλου του υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή, η οποία γελούσε την ώρα που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόταν στην επίσκεψη του στις ακτές του παραλιακού μετώπου που χτύπησε η ρύπανση. "Γιατί γελάτε κυρία μου;" είπε ο κ. Μητσοτάκης για να συμπληρώσει: "Αν δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, σας παρακαλώ περάστε έξω!".

Δεν ήταν όμως μόνο ο κ. Μητσοτάκης που εκνευρίστηκε με τη γενικότερη συμπεριφορά της συμβούλου στη διάρκεια της συνεδρίασης, αφού και ο Γιώργος Αμυράς του Ποταμιού ζήτησε την αποβολή της λέγοντας στην προεδρεύοντα: «Την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες. Πού νομίζετε ότι είστε στο Μάπετ σόου;». 

 

 

Την αποβολή της συγκεκριμένης κυρίας ζήτησε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς όπως είπε, με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το Κοινοβούλιο.

Τελικά, λίγο αργότερα η σύμβουλος του Παναγιώτη Κουρουμπλή αποχώρησε από την αίθουσα.

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Έτσι κάνουν τα αμόρφωτα "γίδια" (ας με συγχωρήσουν τα συμπαθέστατα μηρυκαστικά). Όσοι δεν βρίζουν (βλέπε Κασιδιάρηδες), χλευάζουν αυτό που δεν καταλαβαίνουν, και μάλιστα νομίζουν ότι έτσι είναι κουλ, ότι έχουν πλάκα, βρε αδερφέ.
Να δεχθούμε - σύμφωνα με τα πολιτικά μας ήθη - ότι γίνεται δεκτή η τοποθέτηση ως μετακλητού υπαλλήλου, ενός συγγενικού προσώπου ως συμβούλου κάποιου υπουργού.(Παρένθεση : Αν και θα έπρεπε επίσης να ελεγχθεί και να τεκμηριωθεί, ότι η αρχική του/της πρόσληψη στο Δημόσιο έγινε με όλους τους όρους που προβλέπονται και όχι λόγω συγγένειας με τον βουλευτή). ΟΜΩΣ, από αυτό μέχρι το σημείο να ειρωνεύεται ο/η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ όσους αντιτίθενται πολιτικά στο αφεντικό του/της, δείχνει επίσης τα πολιτικά μας ήθη.Γιατί έχει γίνει ανεκτό - κόντρα σε κάθε έννοια δημοκρατίας -, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ.Κατά συνέπεια η συγκεκριμένη κυρία - ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ - "εκπαιδεύτηκε" να θεωρεί κάθε αντίθετη γνώμη, ως πλήττουσα και θίγουσα την "περιουσία" της εξουσίας του αφεντικού της και την δικιά της.Τελευταίο συμπέρασμα : Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΚΕΝΤΡΩΑΣ Ή ΔΕΞΙΑΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ.
ΕΛΠΟ συμφωνώ και επικροτώ το σχόλιο, επιπρόσθετα ειδικά με την ερμηνεία της δημοκρατίας θα προσθέσω ότι η δημοκρατία απαιτεί ωριμότητα σκέψης και κατανόηση του λειτουργικού πλαισίου που καθορίζει το επίπεδο σεβασμού ανάμεσα σε συμπολίτες και φορείς. Είναι σκληρό αλλά τελικά την αξίζουν αυτοί που κατανοούν τα παραπάνω και αυτό φαίνεται στο πώς διαχωρίζεται τελικά ο πλανήτης σε καθοδηγούμενα γίδια η ελεύθερες προσωπικότητες ανάλογα με το επίπεδο παδείας που τα διαμορφώνει.