Ο Τσίπρας εξήρε τις αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. με βίντεο στο Twitter που πρωταγωνιστή έχει έναν αστυνομικό σκύλο

Ο Τσίπρας εξήρε τις αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. με βίντεο στο Twitter που πρωταγωνιστή έχει έναν αστυνομικό σκύλο Facebook Twitter
1

Στα αποτελέσματα της αντιεγκληματικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αναφέρεται η ανάρτηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το σύνολο του κυβερνητικού έργου.

Ο πρωθυπουργός ανάρτησε και βίντεο για την αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα λυκόσκυλο της αστυνομίας και ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας.

« Είναι φύλακας, είναι ικανός και πάντα επαγγελματίας. Ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του» αναφέρεται σε υπότιτλους και η διαπίστωση αφορά τον σκύλο.

«Γνώμονας της πολιτικής μας για την ασφάλεια, είναι μία σύγχρονη Αστυνομία πλάι στον πολίτη και απέναντι στην εγκληματικότητα. Η νέα αντιεγκληματική πολιτική έχει ήδη απτά αποτελέσματα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM