Μητσοτάκης για τη θερμή υποδοχή του Τσίπρα στη Ξάνθη: Fake event με καμιά δεκαριά άτομα

Μητσοτάκης για τη θερμή υποδοχή του Τσίπρα στη Ξάνθη: Fake event με καμιά δεκαριά άτομα Facebook Twitter
0

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης, όπου σύμφωνα με το ΑΠΕ οι κάτοικοι φέρονται να τον υποδέχθηκαν με λουλούδια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Στρασβούργο, αμέσως μετά την ομιλία του στους ευρωβουλευτές του Λαϊκού Κόμματος, έκανε λόγο για fake events λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έχουμε μόνο fake news έχουμε και fake events. Μπορώ και εγώ τώρα να βγω έξω και να πω ότι θα με υποδεχθούν αυθόρμητα καμιά δεκαριά άτομα, πολίτες του Στρασβούργου, και να με αποθεώσουν με ανθοδέσμες γιατί έκανα μια τέλεια ομιλία».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με κατοίκους του χωριού Εράσμιο Ξάνθης, οι οποίοι φέρονται να σταμάτησαν την πομπή του πρωθυπουργού  για να τον ευχαριστήσουν για την ανακοίνωση που έκανε για το κοινωνικό μέρισμα.



Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM