Μπουτάρης: Προτείνω να αλλάξουμε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε «Νίκος Γκάλης»

Μπουτάρης: Προτείνω να αλλάξουμε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε «Νίκος Γκάλης» Facebook Twitter
2

«Έχουμε χάσει εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για το όνομα της Μακεδονίας ο Γιάννης Μπουτάρης, στον απόηχο των αντιδράσεων για τις χθεσινές δηλώσεις του περί αλλαγής ονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» και των ΚΤΕΛ.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ουσιαστικά επέμεινε στις θέσεις του, προτείνοντας μάλιστα ως ιδέα το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης να μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης».

«Ποια ''πάντα δίνουμε'' αυτά που έχουν ήδη πάρει;» διερωτήθηκε για την ονομασία. «Τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία της Ελλάδας, θα γίνουν της Τουρκίας... Και τους ρίχνουμε στα νερά των Τούρκων... Είδατε τι έγινε χθες στην Τουρκία; (επίσκεψη του σκοπιανού πρωθυπουργού στην Άγκυρα)» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης. «Το περίφημο ''όνομα'' έχει διχάσει τον κόσμο μας έχει διαλύσει» σημείωσε .

«Τι μάχη δίνουμε, ότι θα μας κλέψουν τη Θεσσαλονίκη; Ότι θα κατέβουν να την πάρουν; Δεν είναι ανθρωποφάγοι οι άνθρωποι επειδή υπήρχε ο περίφημος Γκρουέφσκι» ανέφερε ακόμα για τους Σκοπιανούς.

«Να μην ξύνουμε μόνιμα πληγές» σχολίασε ακόμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Πηγή: skai.gr

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM