Βίντεο από Βουλή: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Το παραχέσατε - Σαμαράς: Αν είσαι άντρας πες το δυνατά

Βίντεο από Βουλή: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Το παραχέσατε - Σαμαράς: Αν είσαι άντρας πες το δυνατά Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Επεισοδιακή ήταν η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, κατά την τοποθέτησή του για την υπόθεση Novartis.

Στην πρώτη περίπτωση ήρθε σε σύγκρουση με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση ο οποίος του ζήτησε να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Βουλής ρώτησε τον κ. Σαμαρά πόσα λεπτά χρειάζεται για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του σχετικά με την υπόθεση της Νovartis.

H ερώτηση του κ. Βούτση προκάλεσε την ενόχληση του κ. Σαμαρά με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι.

«Καταγγέλλετε πρώην πρωθυπουργό και μου βάζετε πεντάλεπτα κύριε πρόεδρε; Θα κατέβω όταν τελειώσω. Θα μιλήσω όσο χρειαστεί» είπε ο κ. Σαμαράς με τον κ. Βούτση να του απαντά: «θα μιλήσετε όσο θέλετε κύριε Πρόεδρε αλλά αφού το πω εγώ».

 

Το δεύτερο επεισόδιο έγινε με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φώναξε από τα έδρανα στον κ. Σαμαρά: «Το παραχέσατε».

Ο πρώην πρωθυπουργός, σταμάτησε την ομιλία του και κάλεσε τον βουλευτή: «Πες το δυνατά, αν είσαι άνδρας», φράση που επανέλαβε μερικές φορές ακόμα. «Σας ευχαριστώ που σήμερα δίνετε το καλύτερό σας πρόσωπο, αυτό πραγματικά είστε» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Βουλής παρενέβη, βάζοντας τάξη στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και απολογούμενος στον Αντώνη Σαμαρά για τη φράση που ακούστηκε από αυτά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM