Τσακαλώτος: Ποτέ μα ποτέ, δικά μας παιδιά δεν φώναζαν το σύνθημα «να καεί η Βουλή»

Τσακαλώτος: Ποτέ μα ποτέ, δικά μας παιδιά δεν φώναζαν το σύνθημα «να καεί η Βουλή» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
2

«Συκοφαντία» και «εντελώς ψέμα» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ισχυρισμούς ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν από την πλατεία Συντάγματος συνθήματα κατά της Βουλής μαζί με τους «αγανακτισμένους».

«Ποτέ μα ποτέ, δικά μας παιδιά δεν φώναζαν αυτό το σύνθημα», αντέδρασε ο κ. Τσακαλώτος απαντώντας στις κατηγορίες του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ότι η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ σιγοτραγουδούσε στο Σύνταγμα το σύνθημα «να καεί, να καεί το... η Βουλή».

«Είμαι περήφανος που οι δικοί μας, ιδιαίτερα η Νεολαία μας όταν υπήρξαν στην πάνω πλατεία φασιστικά στοιχεία με το σύνθημα αυτό, πήγανε με σημαίες ευρωπαϊκές και προσπάθησαν να το αλλάξουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

«Άκουσα πολλές φορές τη συκοφαντία αυτή για το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εντελώς ψέμα και το ξέρουν αυτοί που το λένε. Οι πλατείες δεν ήταν μόνο στην Αθήνα. Ήταν και στη Βαρκελώνη και στην Πορτογαλία και στις Αραβικές χώρες και αλλού. Ήταν ένα κίνημα εναντίον των περιφερειακών και κοινωνικών ανισοτήτων. Στην πλατεία ποτέ, μα ποτέ δικά μας παιδιά δεν φώναζαν αυτό το σύνθημα», πρόσθεσε.

Τέλος, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Κωσταντινόπουλου σχετικά με τις εξελίξεις στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι όλες οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ σημείωσε ότι δεν είναι θέμα του υπουργείου, το ότι η Εθνική πουλά μια θυγατρική της εταιρεία.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM