Καυγάς Γεωργιάδη - Κουρουμπλή στη Βουλή

Καυγάς Γεωργιάδη - Κουρουμπλή στη Βουλή Facebook Twitter
6

Καυγάς με έντονη λογομαχία ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη, βουλευτή και πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν από τις έντονες διαμαρτυρίες του κυρίου Κουρουμπλή στις στις αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ότι υπάρχει αναστροφή του κλίματος στον τουρισμό.

"Είστε τρομερά αγενής, να μάθετε ότι σε αυτή την αίθουσα ο καθένας ακούει τον άλλο, αλλά σας θυμόμαστε και την εποχή που ήσασταν ΠΑΣΟΚ, τα ίδια κάνατε", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Ήσασταν ΠΑΣΟΚ, θα το πούμε, δεν θα σας λυπηθούμε και έχετε τα μούτρα και μιλάτε... Υπέστην βία από έναν ανάγωγο συνάδελφο".

"Είναι ένας άθλιος συκοφάντης, ένας παλιάνθρωπος", απάντησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά λίγο αργότερα πως είναι αδιανόητο άνθρωποι που επί χρόνια ήταν στην διακυβέρνηση της χώρας να εμφανίζονται τώρα ως οι «μωρές παρθένες».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
ο γενικά αντιπαθέστατος Γεωργιάδης, εν προκειμένω δεν είχε άδικο.Για να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη.Ο κύριος Κουρουμπλής ήταν ΠαΣόΚ και μάλιστα ψήφισε και 2 μνημόνια. Τώρα πως το κρίνει αυτό ο καθένας είναι δικαίωμά του. Αλλά η αλήθεια αυτή είναι.
Καλό θα είναι να μάθουμε ποιό είναι το παρελθόν του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και από που προέρχεται. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος ο οποίος ανήκε κάποτε στο υγειές κομμάτι του ΠΑΣΟΚ. Όταν το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχτηκε σε μία φωσφορίζουσα-πράσινη γλίτσα απαρτιζόμενο από περίεργους, άρρωστους και σκιώδεις ανθρώπους, ο κ. Κουρουμπλής αρνήθηκε να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης του Γ.Παπανδρεου, αρνήθηκε επίσης να υποκύψει στις πιέσεις των εταίρων μας (ιδιαίτερα των Γερμανών) στην Ευρώπη και έτσι τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.Άξια λόγου είναι και η προσωπική περιπέτεια και στάση ζωής του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος δεν γεννήθηκε τυφλός αλλά τυφλώθηκε το 1961 σε ηλικία δέκα χρονών, όταν μαζί με άλλους συμμαθητές του έπαιζε με τα απομεινάρια των γερμανικών πυρομαχικών στο χωριό του κοντά στον Αχελώο ποταμό. Μετά το γεγονός αυτό αποφάσισε να ορίσει ο ίδιος τη μοίρα του και να μην αφήσει να τον ορίσει αυτή.Από το 1974 συμμετέχει στους αγώνες του φοιτητικού και λαϊκού κινήματος. Την περίοδο 1976-1981 αφιερώθηκε στην οργάνωση της κοινωνικής εξέγερσης των τυφλών με αιτήματα το δικαίωμα στη μόρφωση και στην αξιοπρέπεια και την κατοχύρωση των κοινωνικών τους δικαιωμάτων.Συγκρούστηκε με τους αντιδραστικούς κατεστημένους μηχανισμούς του κράτους, της εκκλησίας και των διαχειριστών της φιλανθρωπίας. Το 1978 διώχθηκε με το Νόμο 4000.Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Τυφλών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τυφλών και ιδρυτής της Εθνικής Συνομοσπονδίας Προσώπων με Αναπηρία. Την περίοδο 1993-1996 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας και επιτέλεσε ουσιαστικό έργο με έμφαση στη δημιουργία δομών και υποδομών στο χώρο της παιδικής προστασίας, της τρίτης ηλικίας και των ΑμεΑ.Είναι ο πρώτος Έλληνας τυφλός που εκλέγεται βουλευτής και ένας εκ των δύο στην ΕΕ. Για την κοινωνική του δράση τιμήθηκε πολλές φορές από ελληνικούς και διεθνείς φορείς Το 2006 βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών σε αναγνώριση των κοινωνικών και πολιτικών του αγώνων.Τώρα, για τον Άδωνη δεν χρειάζεται να αναφέρουμε... ό,τι τόσο εύκολα διακρίνεται σε αυτόν...Να σημειωθεί πως μετά το περιστατικό και φυσικά εκτός καμερών και δημόσιας προβολής ο Άδωνης Γεωργιάδης ζήτησε συγνώμη από τον κ. Κουρουμπλή, έχοντας πρώτα κάνει το "κομμάτι" του στην αίθουσα της ολομέλειας...
"ίναι ένας αξιόλογος άνθρωπος ο οποίος ανήκε κάποτε στο υγειές κομμάτι του ΠΑΣΟΚ. Όταν το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχτηκε σε μία φωσφορίζουσα-πράσινη γλίτσα απαρτιζόμενο από περίεργους, άρρωστους και σκιώδεις ανθρώπους, ο κ. Κουρουμπλής αρνήθηκε να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης του Γ.Παπανδρεου, αρνήθηκε επίσης να υποκύψει στις πιέσεις των εταίρων μας (ιδιαίτερα των Γερμανών) στην Ευρώπη και έτσι τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ."Σα να λέμε είναι πολύ καλός στις παραγγελίες και πολύ κακός στην πληρωμή λογαριασμών.
Τα νούμερά μου τα βρήκα από τη wikipedia: πληθυσμός ελλάδας (10 εκατομμύρια), πληθυσμός ινδίας (1300 εκατομμύρια), βιασμοί ελλάδας (5000), βιασμοί ινδίας (26000), πράξη της διαίρεσης.Επειδή εσύ βλέπεις κάθε βδομάδα μια είδηση για βιασμό στην Ινδία (και αγνοείς για παράδειγμα στην ΙΔΙΑ FUCKING ΣΤΗΛΗ για τον τριαντάχρονο που εκπόρνευε την 11χρονη στην Ελλάδα, ή ξεχνάς για παράδειγμα τον ομαδικό βιασμό στην Αμάρυνθο που πήγε όλο το χωριό να εγγυηθεί για το ποιόν των δραστών και διώξανε την "πουτάνα" από το χωριό, ή το άλλο το κοριτσάκι στην Πίνδο που το περνάγανε 27 χωριανοί για καμιά δεκαετία, ή το 1.000.000 πελάτες που βιάζουν επί πληρωμή θύματα trafficking...) δε σημαίνει ότι είναι και ο παράδεισος των βιαστών.Ίσα ίσα εκεί πέρα ο βιασμός τιμωρείται με ισόβια ή θάνατο. Εδώ, ακόμα κι αν το κάνεις σε εννιάχρονη και χώσεις το χέρι σου μέσα και της καταστρέψεις τη μήτρα (αληθινό περιστατικό, το έκανε κατά συρροήν βιαστής παιδόφιλος στα 90s σε ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ από τη φυλακή) η μέγιστη ποινή είναι 20 χρόνια γιατί θεωρείται απλά μορφή σωματικής βλάβης. Και μέχρι το '60 δεν έλεγες "βίασα" έλεγες "ατίμασα" που σημαίνει το θύμα κηλιδωνόταν και όχι ο θύτης. Συνεπώς κάνε μας τη χάρη και μορφώσου πριν κρίνεις ενάμιση δισεκατομμύριο άτομα από τη μισαλλόδοξη στενόμυαλη γωνιά των βαλκανίων που κατοικείς, με την καταδίκη από τον ΟΗΕ για τα δικαστήρια επειδή βγάλανε λάδι τον κατά συρροήν βιαστή που έχει πελάτη η #2 της αντιπολίτευσης, με τις πουτάνες τουρίστριες που προκαλούνε, με με με.
Οτάν συνεργάζεται με τους νυν Πασοκους (που ηταν με τους πρωην) , και είσαι πρωην του ΛΑΟΣ , πρωην αντιμνημονιακος και νυν καταπληκτικός στη γυμναστική και δει στις ανακυβηστησεις .... Απλα καηκες μεγάλε! Εχεις κάψει φλαντζα ... Τόσο απλά!