Τσίπρας: Τέλος στα βουλευτικά αυτοκίνητα

Τσίπρας: Τέλος στα βουλευτικά αυτοκίνητα Facebook Twitter
13

Τέλος στο προνόμιο των βουλευτικών αυτοκινήτων βάζει η κυβέρνηση, όπως είπε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι θα δώσει εντολή στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιληφθεί του θέματος, ώστε να σταματήσει η χορήγηση των αυτοκινήτων αυτών που δινόταν μέσω leasing, και οι βουλευτές να κινούνται με δικά τους έξοδα, αφού όπως είπε ο Πρωθυπουργός, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Η εξαγγελία αυτή του Πρωθυπουργού προκάλεσε χλιαρά χειροκροτήματα, σίγουρα λιγότερα σε σχέση με αυτά που απέσπασε για άλλες εξαγγελίες του.

Ο Πρωθυπουργός έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στην τεθωρακισμένη bmw με την οποία μετακινείτο ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η οποία θα βγει σε πλειστηριασμό, όπως και το 50% των ι.χ. των υπουργείων.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Δείχνει ότι η προσπάθεια μείωσης των εξόδων πρέπει να ξεκινά από το παράδειγμα της κυβέρνησης για να δείξει εμπράκτως τη δέσμευσή τους. Μπράβο τους!
βέβαια... μείωση εξόδων...να μην ξεχάσουμε την επαναπρόσληψη των καθαριστριών, των εργαζομένων της ΕΡΤ, των..... ούπς, ξέχασα, ο Αλέξης μιλάει στην καρδιά μας και το συναίσθημα, την λογική την έχουμε απωλέσει από καιρό
Δον, εδώ δεν μιλάμε απλώς για ένα βουλευτικό προνόμιο το οποίο σε καιρούς μη κρίσης ούτε που μας άγγιζε, αλλά για έναν, πραγματικά, σκανδαλώδη νόμο ο οποίος μοιάζει περισσότερο με «ιερό» κανόνα της Καμόρα.
Χλιαρά χειροκροτήματα γιατί προφανώς σε πολλούς δεν πολυάρεσε αυτή η απόφαση αλλά κάναν την καρδιά τους πέτρα μιάς και έχουν την οικονομική δυνατότητα και κάτω από μία Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να μη το δεχτούν τώρα..... Κυβερνητικά αυτοκίνητα ας υπάρχουν όσο νάναι μόνο για τους εκάστοτε Υπουργούς και φυσικά και τον Πρωθυπουργό (καλά δεν μιλάμε τώρα για υπερπολυτελή αυτοκίνητα σαν αυτήν του Βενιζέλου αλλά κανονικά όπως αυτά της φωτογραφίας).