«Ξαφνική θετική εξέλιξη στο Brussels Group»

«Ξαφνική θετική εξέλιξη στο Brussels Group» Facebook Twitter
10

Για ξαφνική, θετική αλλαγή στην τελική ευθεία για την επίτευξη συμφωνίας, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων, που σημειώθηκε στο Brussels Group, κάνει λόγο πηγή των Βρυξελλών που επικαλείται το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων.

Η ίδια πηγή τονίζει ότι «απομένουν ελάχιστα στοιχεία στα οποία πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση, ώστε να υπάρξει συμφωνία». Τα στοιχεία αυτά έχουν να κάνουν με θέματα φορολογίας των ακινήτων και με το ύφος των συντελεστών του ΦΠΑ, προσθέτει.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ έκανε σήμερα παρέμβαση ώστε να υπάρξει πρόοδος και να κλείσει η συμφωνία.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
που θα φερουν μια συμφωνια πολυυυυυ χειροτερη απο οτι υποσχέθηκαν,μνημόνιο το λενε σύντροφεεεεεεκαι εμεις θα πουμε:Επιτέλους!!!μονο ο Συριζα θα μπορουσε να το καταφερει και μπραβο του υπό μίαν έννοιαν διότι αυτο θελει ταλέντο!
Και αφού πανηγυρίσουμε για την μεγάλη ''συμφωνία'' (που δε θα είναι μνημόνιο) θα περάσουμε στη συνέχεια από το Ταμείο για το πατριωτικό μας καθήκον, γιατί οι αριστεροί φόροι είναι καλοί... Και προπάντων όχι υφεσιακοί....
Για να δούμε! Ελπίζω να μην έλθει οσονούπω νέα διάψευση. Κουράστηκα.Υ.Γ. Αν αληθεύει η είδηση ποιος θα το λεγε στους Συριζαίους να τους βοηθήσουν οι Αμερικάνοι και η μαντάμ Μέρκελ!!