Πρόεδρος Λιθουανίας: Οι Έλληνες μας πάνε από αύριο σε αύριο - πρόκειται για πόκερ και τζόγο

Πρόεδρος Λιθουανίας: Οι Έλληνες μας πάνε από αύριο σε αύριο - πρόκειται για πόκερ και τζόγο Facebook Twitter
3


«Είχε γίνει μια υπόσχεση για σήμερα. Έπειτα εκείνοι (οι Έλληνες) είπαν αύριο. Εάν για την ελληνική κυβέρνηση είναι κάθε φορά "mañana" (σ.σ. αύριο στην ισπανική γλώσσα), για εμάς πάντα θα μπορεί να είναι κάθε ημέρα "mañana"» δήλωσε προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες η πρόεδρος της Λιθουανίας Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε.


Η ίδια είπε ότι η ελληνική πλευρά παρουσίασε σήμερα «μόνο μια εικόνα όχι όμως έγγραφα». Την εικόνα τη γνωρίζουμε και εμείς οι ίδιοι, δεν το χρειαζόμαστε πλέον, επισήμανε η Λιθουανή πρόεδρος.


«Είτε η ελληνική κυβέρνηση δε γνωρίζει ό,τι δε γνωρίζει και δεν θέλει να γνωρίσει είτε πρόκειται για πόκερ και τζόγο. Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος» σημείωσε η Γκριμπαουσκάιτε.


«Η Ευρώπη μπορεί να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ωστόσο για να γίνει αυτό χρειάζεσαι δύο εταίρους να συνομιλήσουν, να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο και να κατανοήσουν ο ένας τον άλλο. Προς το παρόν αυτό δεν έχει επιτευχθεί» τόνισε η πρόεδρος της Λιθουανίας.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μια μικρη ιστορικη αναδρομη εχει ενδιαφερον.Οπως το τι επραξαν οι Λιθουανοι στον Β'παγκοσμιο πολεμο,ειδικα σε βαρος των "μειονοτητων"τους.Οπως το οτι η Λιθουανια ηταν η πρωτη ευρωπαικη χωρα η οποια αναγνωρισε τα Σκοπια ως "Μακεδονια".Και ισως το πλεον σημαντικο,οτι η χωρα η οποια ΣΤΗΡΙΞΕ "με νυχια και με δοντια" το αιτημα ενταξης της Λιθουανιας στην Ευρωπαικη Ενωση ηταν η....Ελλαδα !Η Ιστορια ειναι,τελικα,το μεγαλυτερο "σχολειο".Για ολους.