Χαμός με το κόψιμο του Γεωργιάδη για 8 λεπτά - Θα καταθέσει ένσταση

Χαμός με το κόψιμο του Γεωργιάδη για 8 λεπτά - Θα καταθέσει ένσταση Facebook Twitter
2


Την συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, προκειμένου να μεταφέρει τη θέση του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, διέκοψε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο διευθυντής του γραφείου του Σωτήρης Κορομάντζος, λέγοντας «ότι είναι άδικο να μην γίνει δεκτή η αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη».


Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ως εξής: «Ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Η τυπολατρεία δεν μπορεί να επικρατήσει της ουσίας».


Επίσης, συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα λένε ότι «κακώς κόπηκε η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, όλοι έπρεπε να είναι στη μάχη».

Ένσταση προκειμένου να επανεξεταστεί η αίτηση της υποψηφιότητάς του θα καταθέσει ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, με δεδομένο ότι οι κ.κ Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας διαφωνούν με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψουν ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια