Ο Τσίπρας επέλεξε τους αντιπρόεδρους της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας επέλεξε τους αντιπρόεδρους της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Nikos Libertas / SOOC
5

Οι Τ. Κουράκης, Τ. Χριστοδουλοπούλου και Γ. Βαρεμένος θα είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ οι τρεις αντιπρόεδροι της Βουλής.

Με τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή των τριών αντιπροέδρων της Βουλής, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τις θέσεις των τριών αντιπροέδρων, η οποία και πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι: Τάσος Κουράκης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Γιώργος Βαρεμένος. Η κατάταξη στη σειρά των αντιπροέδρων θα είναι επιλογή του κ. Τσίπρα.

Να σημειωθεί πως μέχρι πρόσφατα η κυρία Χριστοδουλοπούλου ήταν υπουργός, αλλά μετά τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας την άφησε εκτός κυβέρνησης. Με πικρία η ίδια είχε δηλώσει πως κόπηκε απ' την κυβέρνηση «επειδή είμαι Αριστερή και γυναίκα». 

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν ακόμα πέντε υποψηφιότητες για τις θέσεις των αντιπροέδρων: Χαρά Καφαντάρη, Εύη Καρακώστα, Νίκος Συρμαλένιος, Δημήτρης Γάκης, Μουσταφά Μουσταφά.

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο -μετά την εκλογή του προέδρου της Βουλής- προκειμένου να εκλεγούν ο Γραμματέας της Κ.Ο. και οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μαλλον εχεις εντρυφησει στην Κουρακειο ποιηση.. Ελπιζω να λειτουργησε και ως VIAGRA xaxa. Παντως συνιστω σε ολους να την διαβασουν , ειναι στην ιστοσελιδα του. Τετοια βαθυστοχαστα ποιηματα ειναι κριμα να μην διαβαζονται. Λιγο Κουρακη λιγο Τατσοπουλο, και ετοιμος ο οργασμος ..
Είδα τον Χαϊκάλη στο Υπουργείο Εργασίας. Βλέποντας και τον Βαρεμένο αντιπρόεδρο της Βουλής νομίζω πως αποκτώ τη δύναμη να ακολουθήσω το όνειρο που είχα από μικρή. Να γίνω αστροναύτης.