Απεργία την Πρωτομαγιά

Μητσοτάκης: Βοηθήστε με, να προτιμούν οι γυναίκες εμένα, όχι τον Τσίπρα

Μητσοτάκης: Βοηθήστε με, να προτιμούν οι γυναίκες εμένα, όχι τον Τσίπρα Facebook Twitter
2

Βοήθεια από τις γυναίκες του κόμματος, για να αλλάξει τις προτιμήσεις των γυναικών προς το πρόσωπο του Τσίπρα ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας νωρίτερα σε εκδήλωση της γραμματείας γυναικείων θεμάτων.

«Προέρχομαι από γυναικοκρατούμενη οικογένεια και με τρεις αδελφές δε θα μπορούσα παρά να έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία με τον ρόλο των γυναικών στην κοινωνική και την πολιτική ζωή», τόνισε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και πρόσθεσε απευθυνόμενος προς τις γυναίκες που ήταν παρούσες:  «Εσείς είστε που καθορίζετε την ψήφο του άντρα σας…θέλω με τη δική σας βοήθεια να αλλάξουμε την προτίμηση των γυναικών προς τον κ. Τσίπρα».

«Έχουμε λίγες γυναίκες βουλευτές και λίγες γυναίκες ως στελέχη του κόμματος. Και αυτό δεσμεύομαι να το αλλάξουμε. Εσείς οι γυναίκες της ΝΔ θα βρεθείτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να διώξουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Θα αλλάξουμε και την προτίμηση των γυναικών προς τον κ. Τσίπρα», επεσήμανε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αντί να υψώνει αντιπολιτευτικό λόγο για τα απανωτά σφάλματα της κυβέρνησης, αυτός κυνηγά ψήφους. Απογοητευτικός στο ξεκίνημά του, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ως πιθανός μελλοντικός πρωθυπουργός.
Έγραψε ο Κυριάκος με τη δήλωσή του, είναι απλό να γίνειςκεντρώος (δηλαδή αριστερότερος του Άδώνιδος),αυτοδημιούργητος (η αγία οικκογένεια ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην εξέλιξή σου),και Καραμπουζουκλής (εδώ θα πρέπει να ανοίξεις το λεξικό, μην είσαι και πλεονέκτης).