ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αντιεξουσιαστές σταμάτησαν τρόλεϊ έξω απ' το Πολυτεχνείο, κατέβασαν τους επιβάτες και το έκαψαν

Αντιεξουσιαστές σταμάτησαν τρόλεϊ έξω απ' το Πολυτεχνείο, κατέβασαν τους επιβάτες και το έκαψαν Facebook Twitter
9


Άγνωστα άτομα σταμάτησαν, πριν από λίγη ώρα, έξω από το Πολυτεχνείο, διερχόμενο τρόλεϊ και αφού ανάγκασαν τους επιβάτες και τον οδηγό να αποβιβαστούν, πέταξαν μολότοφ και το έκαψαν.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Πυροσβεστικά οχήματα έσβησαν τη φωτιά πριν από λίγο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός και σύμφωνα με τις πληροφορίες όλοι οι επιβάτες και ο οδηγός είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είναι στην περιοχή.

Ελλάδα
9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Quiz...έκαψαν το τρόλει γιατί το τρόλει συμβολίζει...- το κατεστημένο (που πάει στη εργασία του);- την εξουσία των μέσων μεταφοράς;- την παλιατζούρα και πρέπει να καεί στη πυρά;- τον κίτρινο δράκο που βλέπουν απο τα πολλά LSD;ΥΓ. Το οτι ακόμα έχουν την... "ευγενή καλοσύνη" να αναγκάζουν τον κόσμο να κατεβαίνει πρώτα και να μην τα πυρπολούν μέ τον κόσμο μέσα...πάλι καλά.Μέχρι ώρας τουλάχιστον...
Προχωρημένα συμπτώματα της παρατεταμένης σχιζοφρένειας μας. Αυτοί που τα καίνε τώρα δεν θα το έκαναν αν πριν από 5 μόνον χρόνια η κοινωνία είχε σταθεί απέναντί τους. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που δεκαετίες τώρα αποκαλούμε "γνωστοί άγνωστοι". Το ανθρώπινο υλικό ανανεώνεται με νέους οι οποίοι μαθαίνουν να ζουν και να χαίρονται με αυτόν τον τρόπο. Πολλές φορές λέμε ότι είναι "κακομαθημένοι". Όντως είναι, από όλους μας όμως. Πότε έγινε πραγματικά κοινωνικό αίτημα η αντιμετώπιση των μπάχαλων; Ποτέ, όπως δεν έγιναν παρόμοια αιτήματα η αντιμετώπιση τόσων άλλων κοινωνικών παθογενειών. Μόνο για μειώσεις μισθών αποφασίζουμε να κινητοποιηθούμε. Το ότι τα παιδιά μας γίνονται ψυχοπαθή δεν είναι αρκετά σημαντικό (άλλωστε δεν είναι τα δικά μας, του γείτονα είναι).
Θες να μου πεις πως αυτοί οι άνθρωποι σέβονται την πατρίδα τους. Πως επαναστατούν για ενα καλύτερο αύριο. Πως αύριο θα είναι ελεύθεροι άνθρωποι. Πως είναι αντιεξουσιαστές. Πως δεν υπηρετούν το σύστημα. Πως δεν τους αντιμετώπισε κάποιο απ τα γνωστά κόμματα ως εκτελεςτικα όργανα.