Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής Facebook Twitter
7

 

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής Facebook Twitter

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής Facebook Twitter

Αυτοκτόνησε ο 42χρονος ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Άέρινες Σιωπές".

Ο Δημήτρης Βογιατζής ήταν ο ηθοποιός που αντικατέστησε τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ τον ηθοποιό Κώστα Αποστολίδη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Βογιατζής βρέθηκε κρεμασμένος και τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν η ψυχολογική του κούραση.

Πηγή: madata.gr

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ελπίζω να (μην) είναι και αυτό ράδιο - νεκρώσιμη - αρβύλα ? όπως μας συνήθισε το 2012...Συλληπητήρια στην οικογένειά του.Που να έχει φτάσει άραγε ο αριθμός των απωλειών της κρίσης με τους αυτόχειρες? 3000+ ? :(
Δρ Χαουζ, καμία σχέση, σαφέστατα πιστεύω πως υπάρχει κρίση, και την βιώνω και στο πετσί μου. Αλλά μου τη σπάει που όλες οι αυτοκτονίες αποδίδονται σε αυτή. Λες και πριν δεν αυτοκτονούσε ο κόσμος. Και για να μην παρεξηγηθώ περαιτέρω, θέλω να πω πως θέλουμε δε θέλουμε η κρίση είναι εδώ, και θα συνεχίσει να είναι, και ίσως θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν για λίγο, και μακάρι οι συνάνθρωποί μου να είναι περισσότερο δυνατοί και να μην το βάζουν κάτω. Αυτό. κατανοητό και αισιόδοξο. Αλλά χάθηκε αυτή η ρημάδα η αισιοδοξία από τα πάντα!