Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον οδηγό του Smart

Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον οδηγό του Smart Facebook Twitter
16

Διαψεύδεται από πηγές της τροχαίας ότι μεταξύ των νεκρών από το τροχαίο στην Π. Ράλλη είναι και ένα 10χρονο παιδί ενώ γίνεται λόγος για μία γυναίκα νεκρή αλλά και έναν αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Μία ακόμη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο και ακρωτηριάστηκε. Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Δύο άλλα άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Επίσημες ανακοινώσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος αναμένονται σε λίγο.


Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικοί επιχείρησαν να λιντσάρουν τον οδηγό του Smart που προκάλεσε το δυστύχημα όταν εκείνος βγήκε μέσα από το ντελαπαρισμένο αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που συνελήφθη, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να πέσει σε στάση και περίπτερο αλλά και σε άλλα αυτοκίνητα, να σκοτώσει δυο άτομα και να τραυματίσει σοβαρά ακόμη τρία.

Ελλάδα
16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM