Γιάννα: Θα ψήφιζα οτιδήποτε νέο, είμαι απέναντι στο σύστημα

Γιάννα: Θα ψήφιζα οτιδήποτε νέο, είμαι απέναντι στο σύστημα Facebook Twitter
15

Απέναντι στο σύστημα δηλώνει σε συνέντευξη της στην Καθημερινή η Γιάννα Αγγελοπούλου, σημειώνοντας ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνοντας ότι ευχαρίστως θα ψήφιζε ένα κόμμα που φέρνει μία νέα αντίληψη για τα πράγματα.

Για το Ποτάμι λέει: «Ελπίζω σε οτιδήποτε είναι νέο και κινεί τα πράγματα προς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που υπάρχει τώρα και η οποία δεν είναι καλή». «Οι άνθρωποι αυτής της χώρας», προσθέτει «βλέπουν πώς τους συμπεριφέρεται το πολύπλοκο πολιτικο- μιντιακό- επιχειρηματικό σύστημα και δεν είναι ευχαριστημένοι. Οτιδήποτε τέτοιο νέο θα πίστευε ο κόσμος ότι μπορεί να κινήσει τα πράγματα διαφορετικά, θα το ψήφιζα. Θα ψήφιζα για να έρθει αυτό το νέο».


Δηλώνει επίσης ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να της ζητήσουν να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτηρίζοντας «σουρεαλιστικό» το ενδεχόμενο να γινόταν κάτι τέτοιο. «Το σύστημα σκέφτεται και χειρίζεται τα πράγματα τελείως διαφορετικά, από τη δική μου αντίληψη- για αυτό λέω ότι είμαι απέναντί τους. Αλλά φυσικά θα εξακολουθήσω να σκέφτομαι να μιλάω και να γράφω», λέει.

Αφήνει επίσης υπονοούμενα για τη διαπλοκή λέγοντας «Οταν βλέπουμε επιχειρηματικές επιδιώξεις να συνδέονται με πολιτικές επιδιώξεις, εκεί θα πρέπει να χτυπά ο συναγερμός» ενώ για την πολιτική της διαδρομή με τη Ν.Δ. σημειώνει ότι δεν ήταν ποτέ εγκλωβισμένη σε ένα κόμμα.

 «Η διαδρομή μου είναι το άθροισμα μικρών αντιδράσεων και μικρών επαναστάσεων», λέει στην εφημερίδα.

Ελλάδα
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM

σχόλια

15 σχόλια
Τώρα που στηρίζει και η αντισυστημική Γιάννα - Αγγελοπούλου Δασκαλάκη με Ραχήλ και Κωνσταντοπούλου ο λαός ετοιμάζεται για τη σωτηρία του...Μεγαλύτερη συγκέντρωση δεξιότσεπων αριστερών δεν έχει ξαναγίνει στην ταλαίπωρη ιστορία μας...ΜΠΡΑΒΟ
"""""Γιάννα: Θα ψήφιζα οτιδήποτε νέο, ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «Η διαδρομή μου είναι το άθροισμα μικρών αντιδράσεων και ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ»""""""Με "ξεπερναει".Κατα πολυ.Και με "αφηνει αλαλο".Παραδιδομαι !!!
Και γιατί να μην το πει; Ποιος θα βγει της είναι παντελώς αδιάφορο, αφού δε μένει καν στην Ελλάδα. Τα κόμματα την παρακαλάνε για λίγη εύνοια, όχι εκείνη αυτά.
Μετά απο αυτό περιμένω τον Άδωνι να πει οτι έχει κρυφά απο την ευγενία μια αφίσα του Ερνέστο.Πέρα απο την πλάκα, δυστυχώς έτσι λειτουργεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Όλα καλά όσο κονομάμε και κάνουμε ότι γουστάρουμε, και μόλις χαθεί η κουτάλα στους δρόμους, μαζί με αυτούς που μέχρι χθες κράζαμε ως ταραξίες.
Αρχίζω και νιώθω ότι εγώ είμαι μέρος του συστήματος.Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο μετά από τις επαναστατικές δηλώσεις της Γιάννας εναντίον της διαπλοκής, των επιχειρηματικών συμφερόντων και του πολιτικού κατεστημένου, που εκείνη απλά πέρασε από μέσα και δεν ακούμπησε.