Στη φυλακή ο οδηγός του μοιραίου Smart

Στη φυλακή ο οδηγός του μοιραίου Smart Facebook Twitter
11

Την προφυλάκιση του 27χρονου που προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων πριν λίγες ημέρες στην λεωφόρο Πέτρου Ράλλη διατάσσει με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο 27χρονος είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν πρέπει να προφυλακιστεί. Το Συμβούλιο με το βούλευμα του τάχθηκε υπέρ της άποψης του ανακριτή της υπόθεσης και αποφάσισε την προφυλάκιση του νεαρού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Μάριαν Ερβίς, Αλβανός υπήκοος, είναι κατηγορούμενος για θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (κακούργημα), ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ο νεαρός υποστηρίζει ότι πάσχει από επιληψία και ότι την επίμαχη μέρα και ώρα υπέστη κρίση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει το όχημά του.

Ελλάδα
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ηταν ανασφάλιστος ενώ έχει κατηγορηθεί για ληστεία. Δεν ήθελε να βάλει μυαλό, το φαγε το κεφάλι του, δεν θεωρώ πως η φυλακή θα τον αλλάξει, χειρότερος θα γίνει μέσα. Ελπίζω όμως να τον αλλάξουν οι τύψεις και οι ενοχές -αν αισθάνεται για το χαμό έστω της πρώην κοπέλας του, γιατί η τύχη του ήταν τέτοια που αυτή παρέσυρε από σύμπτωση. Αυτό ας γίνει μάθημα για όλους όσους ανήκουν στην ίδια συνομοταξία.
"Η αναθεωρημένη νομοθεσία της ΕΕ προβλέπει ότι άτομα με επιληψία, διαβήτη και άλλες νόσους που επηρεάζουν την οδήγηση, επιτρέπεται να οδηγούν εφόσον μπορεί να ελέγχεται η κατάσταση της υγείας τους".Ας μην είμαστε τόσο ανθρωποφάγοι.
Βασικά ανθρωποφάγος ήταν εκείνος που "έφαγε" άδικα τρεις ανθρώπους και μάλιστα με απαίσιο τρόπο. Όσον αφορά την αναθεωρημένη νομοθεσία να δούμε αν θα την επικαλούσουν αν είχε σκοτώσει μπροστά στα μάτια σου δικό σου άνθρωπο κατ'αυτόν τον τρόπο ή ακόμα χειρότερα εσένα. Κάθε τέτοια πράξη αξίζει να τιμωρείται αλλιώς καλύτερα να γυρίσουμε όλοι στη ζούγκλα. Προφανώς πάντως, αφού το ανέφερες, η κατάστασή του ΔΕΝ ήταν ελεγχόμενη.
Εφόσον ελέγχεται η κατάσταση της υγείας τους, είναι και υπεύθυνοι για τον έλεγχο τους. Έχω φίλο με διαβήτη που δύο φορές κόντεψε να πάθει κρίση την ώρα που οδηγούσε, αλλά αυτός ήταν υπεύθυνος γιατί δεν είχε πάρει τα φάρμακα του.
"Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Μάριαν Ερβίς, Αλβανός υπήκοος, είναι κατηγορούμενος για θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (κακούργημα), ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια."Και ο εισαγγεέας διαφωνουσε στο να προφυλακιστεί? Τι αλλο επρεπε να κάνει δηλαδή?
Έτσι μπράβο! Επιτέλους...Και να μείνει μέσα!!Άκους εκεί επιληπτικός!Και εμείς έχουμε άτομο στην οικογένεια με επιληψία στο οποίο έχει αυστηρά απαγορευθεί να οδηγεί.
""Ο νεαρός υποστηρίζει ότι πάσχει από επιληψία και ότι την επίμαχη μέρα και ώρα υπέστη κρίση....""""Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Μάριαν Ερβίς, Αλβανός υπήκοος, είναι κατηγορούμενος για..... ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια.""Ευχομαι να γινει αποδεκτος ο ισχυρισμος του δραστη οτι ειναι επιληπτικος.Αρα εγνωριζε οτι μπορει να παθει κριση οποιαδηποτε στιγμη.Και,παρα ταυτα,οδηγουσε και μαλιστα με μεγαλη ταχυτητα.Διοτι ,κατα την ταπεινη μου γνωμη,αυτο πρεπει αυτοματως να μετατρεψει το κατηγορητηριο σε "ανθρωποκτονια κατα συρροην και ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ".