Nεκρή η 4χρονη Άννυ - Τη σκότωσε ο πατέρας της

Nεκρή η 4χρονη Άννυ - Τη σκότωσε ο πατέρας της Facebook Twitter
14

Ο πατέρας της δολοφόνησε την τετράχρονη Άννυ Μπορίσοβα η οποία εξαφανίσθηκε στις 21 Απριλίου από την Αθήνα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 27χρονου, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συλληφθεί. Πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο πατέρας έχει δολοφονήσει το παιδί αξιοποιώντας την κατάθεση ενός μάρτυρα - κλειδί, αλλά και στοιχεία που αναλύθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Ίχνη αίματος φέρεται να εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στην  Άννυ. Σημειώνεται επίσης ότι κατά τις καταθέσεις τους στην αστυνομία, οι γονείς της 4χρονης έδιναν αντιφατικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το Βήμα, που επικαλείται μαρτυρία που έδωσε σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού, ο πατέρας της Άννυ την τεμάχισε και την έβρασε.  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο μάρτυρας περιέγραψε ότι: «Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».


Οι αξιωματικοί, που έχουν επιβεβαιώσει τη μαρτυρία, σύμφωνα με το Βήμα, εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα του πατέρα της.

Επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αναμένεται να γίνουν αύριο, Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ