Ο πατέρας της Άννυ ήταν αυτός που τη σκότωσε

Ο πατέρας της Άννυ ήταν αυτός που τη σκότωσε Facebook Twitter
22

Φρικτές λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της 4χρονης Άννυ έδωσε ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία, σύμφωνα με το Βήμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος περιέγραψε τα εξής: «Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

Σύμφωνα με το Βήμα, οι αξιωματικοί έχουν επιβεβαιώσει τη μαρτυρία αυτή, ενώ εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα του πατέρα της.

Νωρίτερα η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι εξιχνίασε την υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης, αποδίδοντάς τη σε ανθρωποκτονία με δράστη τον πατέρα της.

Επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αναμένεται να γίνουν αύριο Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Τρέμω στην ιδέα ότι υπάρχουν τέτοια τέρατα άνθρωποι που κυκλοφορούν στην κοινωνία, που αφού μπορούν να κάνουν στα αγγελούδια τους τέτοιες πράξεις, τι θα μπορούν να κάνουν στου καθενός τα παιδιά; Άλλος ένα τέρας που θα δικαστεί ισόβια και θα τον ταΐζουμε και από πάνω.Στείλτε τον σε ξερονήσι, χωρίς τροφή, χωρίς νερό, χωρίς ναρκωτικά.Ούτε στις φυλακές για υπάρξει ο κώδικας τιμής, ούτε να ταΐζουμε ένα τέρας τσάμπα. Στο ξερονήσι, για να μην βρεθούν ούτε τα δικά του κόκαλα.
Γιατι δεν γραφετε πουθενα οτι ειναι Βουλγαροι Τσιγγανοι; Φοβαστε μη σας πουν ρατσιστες;Ασφαλως και αλλου γινονται τετοια, αλλα οχι με τετοια συχνοτητα και οχι με τετοια βαρβαροτητα.Οσο για αυτους που προσπαθουν να εκμεταλευτουν το θεμα για να θεσουν το θεμα της γκευ υιοθεσιας, ειστε εκτος θεματος. Και ντροπη να χρησιμοποιεις κατι τοσο τραγικο για να επιχειρηματολογησεις (;;)
Eνώ εσύ που εκμεταλλεύεσαι το θέμα για να μας πεις πόσο επικίνδυνοι και κακοί είναι οι τσιγγάνοι είσαι εντός θέματος; Και ούτε φυσικά χρησιμοποιείς κάτι τόσο τραγικό για να επιχειρηματολογήσεις...Όχι τίποτε από αυτά δεν κάνεις.
Εσύ μια χαρά χρησιμοποιείς, όμως, τη φριχτή αυτή υπόθεση για να εκφράσεις τη ρατσιστική ρητορική σου. Ο Δουρής τι ήταν; Οι γονείς στη Ρόδο που σκότωσαν με καυτό νερό το παιδί τους; Ο άλλος που έκαψε γυναίκα και παιδιά μέσα στο σπίτι τους; Ο ανώμαλος Κεντροευρωπαίος που είχε κλειδαμπαρώσει στο υπόγειο την κόρη του και τη βίαζε για χρόνια; Και τόσες άλλες περιπτώσεις λευκών, "πολιτισμένων" Δυτικών που μου προκαλούν εμετό με τη βαρβαρότητα τους.
Το στομάχι μου με έχει πιάσει μ΄αυτή την κατάληξη... για κάποιο λόγο βέβαια άπό την αρχή υποψιαζόμουν τους γονείς, όχι μόνο εγώ φαντάζομαι, αλλά ήλπιζα η ιστορία να εξελισσόταν αλλιώς. Τώρα πείτε μου, υπάρχει τιμωρία γι΄αυτόν τον άνθρωπο? Ισόβια να τον ταίζουμε κι από πάνω? Ενεσούλα όπως στην Αμερική? Πολύ ήπιο... Α, ναι, το βρήκα! Δώστε τον στον κόσμο...
Μα θα πάει φυλακή κι εκεί τον περιμένουν οι έγκλειστοι με τον δικό τους κώδικα τιμής που δεν δέχεται να πειράζεις παιδιά, πόσω μάλλον αυτό που έκανε αυτό το κάθαρμα.
γενικα λενε οτι η μανα,ακομη και δολοφονος να ειναι το παιδι της θα το καλυψει γιατι ειναι μανα,σε τετοια περιστατικα ακομα και η μανα του εγκληματια δεν νομιζω να τον καλυπτε,ποσο μαλλον ενας φιλος.πολυ περιεργο δηλαδη οτι ο πατερας ενημερωσε καποιον φιλο για το εγκλημα.ισως υπαρχουν και αλλα σε αυτη την υποθεση
ο πατερας το ΤΕΡΑΣ και η μανα τι; καλυτερη; αμοιρο παιδι! Και οι δυο ΑΝΑΞΙΟΙ, τετοιοι υπανθρωποι να γινονται γονεις και αλλοι προσπαθουν χρονια να κρατησουν ενα μωρο στην αγκαλια τους να δωσουν ζωη απο την ζωη τους ΚΡΙΜΑ.
Με έχει εξοντώσει αυτή η είδηση, δε νιώθω θυμό, νιώθω μόνο πόνο και βαριά θλίψη. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασια, είτε τιμωρηθούν όπως πρέπει είτε όχι, η ζυγαριά δεν θα γέρνει ποτέ προς το δίκαιο σε αυτή την υπόθεση...
Κατά τα άλλα τρέμει η κοινωνία μην μεγαλώσουν οι γκέι παιδιά. Με τους στρέιτ που δεν μπορούν ή δε θέλουν πραγματικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Και μετά λέμε η κακιά στιγμή κλπ
Πολύ επικίνδυνο αυτό το επιχείρημα. Γιατί αν γκέι γονείς -στην Αμερική ας πούμε που υιοθετούν- κάνουν κάτι τέτοιο, αυτό θα θέλαμε να χαρακτηρίσει συλλήβδην όλους τους ομοφυλόφιλους γονείς; Δεν νομίζω. Ας μην χωρίζουμε τους γονείς με βάση τέτοια συμβάντα σε ετεροφυλόφιλους-εν δυνάμει τέρατα και ομοφυλόφιλους-αγίους. Όλοι οι γονείς είναι πρώτα απ'όλα άνθρωποι και οι άνθρωποι είναι εν δυνάμει ικανοί για το χειρότερο.
Πολύ εύστοχο σχόλιο. Δείχνει πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι η κοινωνία. Τρέμει σύγκορμη μη γίνει πατέρας ο Κορτώ και ο άνδρας του και δεν την πειράζει -ούτε και ασχολείται- ο κάθε ψυχοπαθής/ανώμαλος να μεγαλώνει παιδιά δίχως κανένα έλεγχο από την πολιτεία.
Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες λεπτομέρειες. Μην γινόμαστε τρομολάγνοι. Αρκεί το γεγονός ότι ένας πα(τέρας) σκότωσε το τετράχρονο κοριτσάκι του υπό την επήρεια ναρκωτικών, κατά δήλωση του.
Κ όταν σύνελθε συγκινήθηκε τόσο για το παιδάκι που το τεμάχισε κ το έβρασε. Υστερα η μάνα μετα απ αυτη την κτηνωδία, την απώλεια του παιδιού, φοβούμενη τις απειλές άντεξε να παίξει θέατρο συνομωσίας στα κανάλια προκειμένου να χάσει την ζωή της απ αυτόν τον λεχρίτη για σύζυγο. Τόσο το πόνεσε
Πραγματικα φριχτο και μαλιστα στην ιδια του την κορη.Τα ναρκωτικα δεν μπορουν να ειναι ουτε δικαιολογια,ουτε ελαφρυντικο σε αυτη την φριχτη πραξη:διοτι απο μονο του η ανθρωποκτονια ενος ανθρωπου ειναι φριχτη,ποσω μαλλον οταν το κανει ο πατερας στο μικρο του παιδι και ποσω μαλλον οταν λαμβανει χωρα με τετοια φρικαλεοτητα.Την ιδια τιμωρια με τον πατερα πρεπει να εκτισει και η μητερα,η οποια εμαθε για τον θανατο της και επελεξε να καλυψει τον αντρα της κι επιπλεον να παρουσιαζεται ως λυπημενη μανα,γυρνοντας και στα καναλια.Να σημειωσω εδω,οτι πριν ενα χρονο περιπου,παλι Βουλγαροι μεταναστες (και μαλλον ναρκομανεις) στην Ελβετια οπου ζουσα για περιπου ενα εξαμηνο,στην γειτονια μου κιολας,εγινε παρομοιο περιστατικο οπου και οι δυο γονεις,υπο το βαρος των ναρκωτικων και της φτωχειας,σκοτωσαν τεμαχιζοντας το μηνων βρεφος τους,επειδη εκλαιγε λογω πεινας.Παρακολουθοντας την υποθεση απο περιεργια για την τιμωρια,αφενος η δικη τελειωσε σε λιγες εβδομαδες,αφετερου η ποινη ηταν κοινη και για τους δυο:ισοβια διχως ελαφρυντικα θυμαμαι.
Ε, μεταξύ μας, η μάνα δεν φαίνεται να ειχε καμία συμμετοχη. Ούτε καν συνεργός απ τη στιγμή που δεν τον βοήθησε καν να εξαφανίσει το πτώμα.Να τιμωρηθει, αλλα για αυτο που έκανε, οχι επειδή δεν υπάρχει κάτι βαρύτερο να κάνουμε στον πατέρα.
Διαβάζω κατάρες και ευχές για 'τιμωρίες στη φυλακή', θανατικές καταδίκες κλπ κλπ.Το έγκλημα όμως είναι τόσο μεγάλο, που νομίζω ότι καμιά ποινή σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι ανάλογη.Μόνο σε ένα διαφορετικό επίπεδο, σε νόμους πάνω από τους ανθρώπινους θα μπορούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Αναρωτιεμαι γιατι τόσες αρνητικες ψήφους? Ποια δικαιοσύνη αρμοζει για εγκλήματα που δεν τα χωραει ο ανθρώπινος νους? Που και μόνο στη σκέψη ότι στη θέση αυτού του δυσμοιρου, αθωου κοριτσιου θα μπορούσε να είναι κάποιο δικό σου πρόσωπο, σε πιανει τρόμος! Κλείνεις τα μάτια και έρχονται οι εικόνες σαν κακή ταινία, σαν Εφιάλτης! ! Απλά δε μπορείς να το πιστέψεις.