ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Συνελήφθη και η μητέρα της μικρής Άννυ - Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες από το ειδεχθές έγκλημα

Συνελήφθη και η μητέρα της μικρής Άννυ - Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες από το ειδεχθές έγκλημα Facebook Twitter
Ο δράστης και το 4χρονο θύμα σε φωτογραφία από το Facebook της μητέρας που συνελήφθη
17

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση δολοφονίας της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία, την οποία σκότωσε ο 27χρονος πατέρας της .

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια ενώ αύριο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας για το ειδεχθές έγκλημα.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως προκύπτει από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού ο 27χρονος τού εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, στο σπίτι τους στην οδό Μιχαήλ Βόδα, και όταν συνήλθε βρήκε νεκρή την 4χρονη κόρη του. Τότε την τεμάχισε, έβρασε τα κομμάτια και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι. Ο ίδιος φέρεται να έχει βράσει το διαμελισμένο κορμί του κοριτσιού με διάφορα υλικά ώστε όταν θα το σκορπούσε στα σκουπίδια, να έμοιαζε με πεταμένο φαγητό και να μην κινούσε υποψίες.

Ο ίδιος μάρτυρας αναφέρει ότι ο 27χρονος πατέρας ήταν βίαιος και χτυπούσε την Άννυ

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος ομολόγησε τις πράξεις του αλλά όχι τη δολοφονία μια και φέρεται να δηλώνει πως η κόρη του ήταν άρρωστη, πέθανε και αυτός σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα.


Από την εισαγγελία εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης και για την μητέρα, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η ίδια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και της χορηγούνται φάρμακα. Η μητέρα οδηγήθηκε στο κτίριο της ΓΑΔΑ όπου κρατείται και ο παιδοκτόνος



Το μήνυμα από το Χαμόγελο του Παιδιού στο Facebook: 

RIP Άννυ.Η οικογένεια του Χαμόγελου του Παιδιού. #RIPAnny #missingchildren

Posted by To Xamogelo Tou Paidiou on Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015
Ελλάδα
17

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM