Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έρχονται στη Στέγη για μια διαφορετική συζήτηση

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έρχονται στη Στέγη για μια διαφορετική συζήτηση Facebook Twitter
Φωτό: Γιώργος Καπλανίδης
0

Το Ίδρυμα Ωνάση υποδέχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 20:30. Η δύσκολη αφετηρία, τα εμπόδια και η αξία τους, οι ευκαιρίες και η διεκδίκησή τους, το τι σημαίνει «Έλληνας» και όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά, θα είναι η βάση της συζήτησης με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση, μια συζήτηση και μια συνεργασία με συμβολική αξία.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο facebook και στο site της Στέγης (και σε αγγλική διερμηνεία). Tα βίντεο παραμένουν διαθέσιμα στο sgt.gr και μετά το τέλος της εκδήλωσης. Η συζήτηση θα έχει παράλληλη διερμηνεία και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

H είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης στο [email protected]. Μπορείτε να κρατήσετε 1 ή 2 θέσεις, σημειώνοντας για κάθε θέση ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και email. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το σύστημα προκρατήσεων θα είναι ανοιχτό από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 9:00.

 

Info

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (Συγγρού 107)

Πληροφορίες: 210 900 5 800

24 Ιουνίου 2017, Κεντρική Σκηνή | 20:30

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ