Πρώτη και στο Diamond League του Λονδίνου η Κατερίνα Στεφανίδη

Πρώτη και στο Diamond League του Λονδίνου η Κατερίνα Στεφανίδη Facebook Twitter
0

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση μέσα στη σεζόν που συνοδεύτηκε από άλλη μία νίκη σημείωσε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης» του Ρίο, με επίδοση 4.81μ στο επί κοντώ κατάκτησε την πρώτη θέση στο Diamond League του Λονδίνου και δείχνει αήττητη στα μάτια των αντιπάλων της που δείχνουν ανήμποροι να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της.

Αφού άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4.65μ, που πέρασε με την 1η προσπάθεια, η Ελληνίδα άλτρια συνέχισε στα 4.73μ (με την 2η) και στα 4.81μ (με την 1η), ενώ ακολούθως τοποθέτησε τον πήχη στα 4.91μ, χωρίς όμως επιτυχία.

Η μοναδική αθλήτρια που προσπάθησε να την απειλήσει ήταν η Νικόλ Μπίχλερ (Ελβετία), η οποία πέρασε τα 4.73μ, που είναι η καλύτερη εφετινή της επίδοση, αλλά σημείωσε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.81μ.

Στην τρίτη θέση κατετάγη η Σουηδή Μικάιλα Μέιγιερ με 4.65μ, ενώ 4η με το ίδιο ύψος έμεινε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που έχε ατομικό ρεκόρ 5.00μ και 5η η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα με 4.55μ (ατ. ρεκ. 4.91μ), με 6η την Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου και επίσης 4.55μ.

Η Στεφανίδη διανύει εξαιρετική σεζόν και φέτος δεν έχει χάσει σε κανέναν από τους αγώνες που έχει πάρει μέρος, αφού έχει κερδίσει και στις τρεις συμμετοχές της στο Diamond League (Ντόχα, Ρώμη, Λονδίνο), ενώ ήταν νικήτρια και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων της Λιλ. Έχει επίσης πάρει τη νίκη τόσο στο μίτινγκ της Φιλοθέης (Γκαλά Γυναικών), όσο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας.

Επόμενο μεγάλο στόχο για τη σπουδαία αθλήτρια αποτελεί, φυσικά, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ