Το ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο και η δήλωσή του μετά το σάλο

Το ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο και η δήλωσή του μετά το σάλο Facebook Twitter
2

Ο εκνευρισμός στις τάξεις της Εθνικής Ανδρών είναι έκδηλος, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να δημιουργεί ρήγματα στις σχέσεις με τους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με μία δήλωση του μετά την ήττα από την Φινλανδία.

«Να παίζουν αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους για την Εθνική ομάδα», επισήμανε με νόημα στην κάμερα της ΕΡΤ ο διεθνής φόργουορντ και αμέσως μετά αποχώρησε εκνευρισμένος από τη μικτή ζώνη της "Hartwall Arena" του Ελσίνκι.

 

Σειρά στις δηλώσεις πήρε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να απαντά στα περί θέλησης του Θανάση Αντετοκούνμπο.

«Αυτά δεν υπάρχουν, συγγνώμη κιόλας! Αυτά δεν υπάρχουν όταν είσαι σε μια ομάδα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να είναι εδώ. Κι είναι πολύ άσχημο. Δεν είναι σωστό να βγάζεις δάχτυλο και να κάνεις υποδείξεις! . Δεν παίζουμε τένις, είναι ομαδικό το άθλημα. Τώρα δεν μπορούμε να κλάψουμε, αύριο παίζουμε την πρόκριση. Μην ξεχνάμε τι έχει γίνει στην ιστορία, πολλές ομάδες πάνε χάλια στα γκρουπ και μετά κερδίζουν στα νοκ άουτ. Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης, είπε: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, κάναμε πολύ άσχημο ξεκίνημα. Είναι ανεπίτρεπτο να είμαστε στο -15 στο α' δεκάλεπτο κάθε φορά. Αύριο έχουμε μπροστά μας έναν τελικό. Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο, αδικούμε τους εαυτούς μας. Πρέπει αύριο να πάρουμε τη νίκη, ό,τι κι αν γίνει. Είναι καθαρά θέμα άγχους και ετοιμότητας, δεν γίνεται να ξεκινάς με 1/8 σουτ και 1/4 βολές. Δεν γίνεται να επιτρέπεις αυτό το πράγμα στον εαυτό σου. Δεν γίνεται να είναι αυτή η εικόνα της Εθνικής Ομάδας. Αρχής γενομένης από αύριο, πρέπει να αντιδράσουμε. Όποιος πιέζεται με τις απαιτήσεις που υπάρχουν, δεν κάνει. Δεν γίνεται να φτάνουμε στο -20 για να ξεκινήσουμε να παίζουμε. Αύριο πρέπει να παίξουμε στο φουλ, από την αρχή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, τα σκριν, τα ριμπάουντ, τις έξτρα πάσες. Το ξεχνάμε τώρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αύριο. Η Πολωνία είναι μια καλή ομάδα, είδαμε ότι σήμερα λίγο έλειψε να κερδίσει τη Γαλλία. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα όμως, θα ξαναπώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Αν είμαστε μαζί, σε άμυνα και επίθεση, θα έχουμε καλύτερη παρουσία και θα κερδίσουμε. Θα πούμε μεταξύ μας "άντε να κερδίσουμε ένα ματς, ένα παιχνίδι πρέπει να πάρουμε". Πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας, πρέπει να επανέλθουμε και να παίξουμε καλύτερα».

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη λίγο αργότερα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, μετά το ξέσπασμα του στην κάμερα της ΕΡΤ.


Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, έγραψε: «Πολλές φορές όταν είσαι ψυχικά φορτισμένος γίνεσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου και στις δηλώσεις σου. Δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Πρόθεση μου δεν ήταν να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη. Αλλά να μας εμψυχώσω για τον αυριανό τελικό να είμαστε παθιασμένοι, ψυχωμένοι και πάνω απ' όλα να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη.

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εννοειται οτι εχει δικιο,επαιξε μια χαρα και φανταζομαι οτι του ταπρηζουν καθημερινα για τον αδελφο του.Ολη η ομαδα, μαζι με τεχνικους και ηγεσια, κρεμασμενη απο την παρουσια-απουσια του Γιαννη.Αυτη ηταν η προετοιμασιατης εθνικης μαλλον.να ρθει ο Γιαννης να καθαρισει...