Μετά τον Μέσι, το Ισλαμικό Κράτος βάζει στο στόχαστρο και τον Νεϊμάρ

Μετά τον Μέσι, το Ισλαμικό Κράτος βάζει στο στόχαστρο και τον Νεϊμάρ Facebook Twitter
0

Μετά τις απειλές που εξαπέλυσε εναντίον του Μέσι και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Ισλαμικό Κράτος βάζει τώρα στο στόχαστρο και τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ με νέα αφίσα που έδωσε στη δημοσιότητα.

Στη νέα φωτογραφία, που έχει υποστεί επεξεργασία με Photoshop, απεικονίζεται ο Νεϊμάρ να κλαίει πεσμένος στα γόνατα και με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, ενώ δίπλα ένας εκτελεστής ετοιμάζεται να τον σκοτώσει. Στην εικόνα κυματίζει επίσης μια σημαία του ISIS ενώ στο έδαφος κείτεται ήδη νεκρός ο Λιονέλ Μέσι. Στην αφίσα αναγράφεται: «Δεν θα απολαύστε ασφάλεια μέχρι να ζήσουμε σε μουσουλμανικές χώρες». Και οι δύο διάσημοι ποδοσφαιριστές φορούν τις πορτοκαλί φόρμες με τις οποίες το ISIS ντύνει τους κρατούμενούς του.

Το μήνυμα δημοσίευσε στο Twitter ένα ιρανικό ειδησεογραφικό σάιτ που στηρίζει τις δράσεις του ΙΚ. «Η απειλητική αφίσα του ISIS λίγους μήνες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Μετά τον Μέσι έρχεται η σειρά του Νεϊμάρ», γράφει η λεζάντα. 

Μετά τον Μέσι, το Ισλαμικό Κράτος βάζει στο στόχαστρο και τον Νεϊμάρ Facebook Twitter


Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές ημέρες είχε κυκλοφορήσει μια επεξεργασμένη αφίσα που έδειχνε τον Μέσι πίσω από κάγκελα ενώ από το αριστερό του μάτι τρέχουν δάκρυα από αίμα. Κάτω ακριβώς από τη φωτογραφία του υπήρχε η λεζάντα «Just Terrorism» (σ.σ. απλώς τρομοκρατία) που παραπέμπει σε πασίγνωστο διαφημιστικό σλόγκαν αθλητικής φίρμας, ενώ εμφανίζονται ακόμη διάφορες φράσεις στα αγγλικά και τα αραβικά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ