H Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα

H Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα Facebook Twitter
0

Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επισήμως από το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα του Λονδίνου, με την μέχρι πρότινος ομάδα του, τον ΠΑΣ Γιάννινα να εισπράττει 2.150.000 ευρώ.

Εμφανώς χαρούμενος για τη μεταγραφή του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πόζαρε για την αναμνηστική φωτογραφία στις εγκαταστάσεις του «Emirates» έχοντας για φόντο το λογότυπο της Άρσεναλ, ενώ μαζί του φωτογραφήθηκε και ο τεχνικός των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ.

Η σχετική ανακοίνωση της Άρσεναλ, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει: «Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα μας. Ο 20χρονος σέντερ μπακ προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές στην ελληνική Super League από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν. Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στο κλαμπ και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον».

Πας Γιάννινα: Zήσε τ' όνειρό σου Ντίνο

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα των Ιωαννίνων επισημοποίησε με τη σειρά της τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαριστή στην αγγλική ομάδα και του ευχήθηκε να ζήσει τ' όνειρό του:

«Και επίσημα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου από την ομάδα μας, σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες παγκοσμίως.

Η Arsenal από σήμερα έκανε δικό της τον δικό μας αμυντικό Ντίνο Μαυροπάνο και πλέον και επίσημα είναι ανακοινώσιμο.

Εμείς θα ευχηθούμε ότι καλύτερο στην λαμπρή πορεία του Ντίνου και θα τον στηρίζουμε πάντοτε, όπως κάναμε και από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας.

Ζήσε το όνειρο σου Ντίνο...»

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ