Αναστασιάδης: Η Παναγιά δεν μας θέλει στο Κύπελλο

Αναστασιάδης: Η Παναγιά δεν μας θέλει στο Κύπελλο Facebook Twitter
10

Στην θέληση της Παναγίας έριξε τις ευθύνες για την κακή πορεία του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, ο προπονητής του Άγγελος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη χθεσινή ισοπαλία 1-1 με τα Γιάννινα στην Τούμπα. Πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη στον τελευταίο αγώνα του ομίλου και συνδυασμό αποτελεσμάτων στους άλλους αγώνες για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για κούραση των παικτών και για μεγαλύτερη συγκέντρωση στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος για να συμπληρώσει:  «Φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι με την Καλαμαριά ότι η Παναγιά δεν θέλει να μας δώσει κάτι εδώ». 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
όπως οδηγούσε ο Άγγελος για την προπόνηση, σκοτεινιάζει ο ουρανός, πέφτουν αστραπές και βροντές... μέσα από την χαοτική αυτή κατάσταση ένα φως ξεπροβάλλει και τυφλώνει τον κόουτς. Τα ABS κοκκαλώνουν το αυτοκίνητο και ο πολυνίκης βγαίνει έξω και πέφτει στα γόντα. Μια φωνή -γυναικεία- ακούγεται να λέει 'Τέκνον Άγγελε, το κύπελο θα το πάρει ο Βαγγέλας πάλι... το πρωτάθλημα χτύπα εσύ'