Σάλος με το βίντεο όπου ο Γιαννακόπουλος καθυβρίζει τον Σπανούλη

Σάλος με το βίντεο όπου ο Γιαννακόπουλος καθυβρίζει τον Σπανούλη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
14

Μέσα σε επεισοδιακό κλίμα και έπειτα από ημίωρη διακοπή ολοκληρώθηκε το χθεσινό ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με το σκορ να δείχνει 66-77 υπέρ του Ολυμπιακού.

Το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, 1.30 πριν τη λήξη του ντέρμπι έβαλε φωτιά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.


Ο Σπανούλης γύρισε προς την κερκίδα πιάνοντας το αυτί του, κίνηση που έχει κάνει και προς τους φιλάθλους της ομάδας του στο ΣΕΦ στο παρελθόν με αποτέλεσμα να προκαλέσει οργή στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Στο γήπεδο ακούστηκαν συνθήματα κατά του Σπανούλη και οπαδοί πήδησαν από τις κερκίδες στον περιβάλλοντα χώρο ενώ τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έφυγαν προς τα αποδυτήρια.

Μετά από διαβεβαίωση της αστυνομίας, το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ άρχισε εκ νέου, παρουσία φιλάθλων. Οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν στο παρκέ στις 21:13 κι ενώ ο αγώνας είχε διακοπεί στις 20:46, δηλαδή μετά από ημίωρη διακοπή.

Σάλος με το βίντεο όπου ο Γιαννακόπουλος καθυβρίζει τον Σπανούλη Facebook Twitter
Οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν αντικείμενα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, με αφορμή χειρονομία του Βασίλη Σπανούλη ), και προσωρινά διεκόπη ο αγώνας μπάσκετ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτίθεται λεκτικά στον Βασίλη Σπανούλη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στη Novasports: «Δεν είχε γίνει τίποτα σ' ένα γεμάτο γήπεδο! Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος κι άξιζε να νικήσει. Από την άλλη ο Σπανούλης που έχει πλουτίσει από το μπάσκετ κι είναι παράδειγμα για μικρά παιδιά, αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να χαλάσει μία γιορτή. Ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός τύπος κατάφερε να χαλάσει αυτή τη γιορτή και πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο. Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα , στον κ. Κοντονή να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά."

Από τον Ολυμπιακό αναφέρεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβρισε με προκλητικό τρόπο τον αρχηγό του Ολυμπιακού και την οικογένειά του και δίνεται στη δημοσιότητα το απρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟ YOUTUBE!

Οι «ερυθρόλευκοι», δια στόματος του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστου Σταυρόπουλου, είχαν καταγγείλει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος της εξ αναβολής αναμέτρησης της 24ης της Α1, αλλά και για την πρόθεσή τους να ενημερώσουν όλες τις αρμόδιες αρχές για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο Youtube το video που ακολουθεί και στο οποίο έχουν καταγραφεί ύβρεις που σοκάρουν.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ