Αχιλλέας Μπέος: Θα φύγω από τον Βόλο- Κλιμάκιο του Ιλιτζαλί ξεκινά έλεγχο

Αχιλλέας Μπέος: Θα φύγω από τον Βόλο- Να βάλει ο Θεός το χέρι του, για να επενδύσει ο Ατζούν Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πως από το νέο έτος θα σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ξεκινά τον έλεγχο στην ΠΑΕ για να αγοράσει την ομάδα του Βόλου. 

Με αφορμή τα επεισόδια ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός, ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Στη Σέντρα» του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis FM 95,5, επισήμανε πως «κουράστηκε από το ποδόσφαιρο» και πως ο μοναδικός του στόχος είναι να αφήσει ιστορία στο δήμο Βόλου. Όσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, υποστήριξε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή της από τον Τούρκο επιχειρηματία, Ατζούν Ιλιτζαλί. 

«Δείχνει πως με το νέο έτος θα υπάρχει νέος ιδιοκτήτης στον Βόλο. Σήμερα, φάγαμε μπακλαβά από την Κωνσταντινούπολη. Είναι το κλιμάκιο του Ατζούν εδώ και από αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκινά ο έλεγχος. Ο Μπέος νομίζω σας κούρασε τόσα χρόνια. Εγώ πάντως κουράστηκα και έχω λόγους που το λέω. Το λέω μέσα από την καρδιά μου. Δεν θέλω άλλο. Με όλα όσα βλέπω και ακούω. Στη ζωή υπάρχει αρχή και τέλος» ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. 

«Για εμένα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Ο δήμος του Βόλου. Δεν το πιστεύετε ότι θα φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει. Μεγαλώνουμε κιόλας. Θέλω να γράψω ιστορία στην πόλη και να την φτιάξω όπως οραματίζομαι. Άντε να καθίσω ένα ή δύο μήνες στην ομάδα για να βοηθήσω όσο μπορώ και τελείωσα. Από το καλοκαίρι θα είμαι εκτός του ποδοσφαίρου, μία για πάντα. Να βάλει ο Θεός το χέρι του, για να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο, γιατί μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, περισσότερα από άλλους επιχειρηματίες του Βόλου και θα δούμε μια πιο ελκυστική ομάδα στο πρωτάθλημα» κατέληξε για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ