Αλεξάντρα Πολ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ

Αλεξάντρα Πολ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Αλεξάντρα Πολ, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Καναδά.

Η μόλις 31 ετών πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ, που είχε αγωνιστεί και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι το 2014, σκοτώθηκε την περασμένη Τρίτη, όταν ένα φορτηγό βγήκε από τον δρόμο και παρέσυρε επτά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και το όχημα της Αλεξάντρα Πολ.

Μάλιστα, στο αυτοκίνητο της 31χρονης πρωταθλήτριας βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και ο μόλις 10 μηνών γιος της, ο οποίος και γλίτωσε από το τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή της μητέρας του, φέροντας ελαφριά τραύματα

Από το τροχαίο που σημειώθηκε στο Melancthon Township, 70 μίλια βόρεια του Τορόντο, τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων και ένας 67χρονος άνδρας που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η Αλεξάντρα Πολ είχε εκπροσωπήσει τον Καναδά μαζί με τον σύζυγο και παρτενέρ της Μίτσελ Ισλάμ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας, όπου το δίδυμο είχε καταλάβει τη 18η θέση στο αγώνισμα του χορού στον πάγο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα του Καναδά το 2011, το 2014 και το 2015.

Το 2016, το δίδυμο αποσύρθηκε από το καλλιτεχνικό πατινάζ μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο US Classic International. Μετά τη λαμπρή καριέρα τους, το παντρεύτηκαν το 2021 και απέκτησαν έναν γιο, τον Τσάρλι, ένα χρόνο αργότερα.

Με πληροφορίες από New York Post

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ