Ευρωπαϊκό Γυμναστικής: Κορυφαίος στον προκριματικό ο Πετρούνιας- Διεκδικεί το έκτο χρυσό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στο Μόναχο, όπου διεκδικεί το έκτο χρυσό μετάλλιό του στη διοργάνωση. 

Ο Ολυμπιονίκης βαθμολογήθηκε με 15.100 στον προκριματικό των κρίκων και πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος με την υψηλότερη βαθμολογία. 

Στον τελικό της Κυριακής (16:00), ο Πετρούνιας θα διεκδικήσει τον έκτο ευρωπαϊκό τίτλο του. Ο «άρχοντας των κρίκων» είναι αήττητος στη διοργάνωση από το 2015 και με κατάκτηση του έκτου χρυσού θα ισοφαρίσει τον Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, ο οποίος έχει το ρεκόρ με έξι ευρωπαϊκούς τίτλους στο ίδιο όργανο, τον πλάγιο ίππο. 

Στο Μόναχο ο Πετρούνιας επανήλθε στους αγώνες, έναν χρόνο μετά το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο και παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο πρόγραμμά του, που έχει συντελεστή δυσκολίας 6.200. 

Τη δεύτερη καλύτερη εμφάνιση του προκριματικού έκανε ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ (14.933 β.) και ακολούθησε ο Αυστριακός Βίντσεντς Χεκ (14.866 β.). 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM