Κιλιάν Εμπαπέ: Αποχαιρετιστήριο δείπνο πριν εγκαταλείψει την Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Εμπαπέ: Αποχαιρετιστήριο δείπνο πριν εγκαταλείψει την Παρί Σεν Ζερμέν Facebook Twitter
Κίλιαν Εμπαπέ/ Φωτ.: EPA
0

Το βράδυ της Δευτέρας ο 25χρονος Κιλιάν Εμπαπέ οργάνωσε αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ιταλικό εστιατόριο του Παρισιού για να ευχαριστήσει όσους ήταν δίπλα του τα επτά χρόνια που αγωνιζόταν με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός προσκάλεσε συνολικά 250 άτομα, συμπαίκτες, συνεργάτες και φίλους, στο ιταλικό εστιατόριο Gigi της γαλλικής πρωτεύουσας και τους ευχαρίστησε με μια συγκινητική ομιλία καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος του στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον ίδιο, παρά τις φήμες πως θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, να μην το έχει επιβεβαιώσει επίσημα. 

«Εδώ είμαστε όλοι οικογένεια. Όλοι όσοι είναι εδώ, τους θεωρώ αγαπημένα πρόσωπα, έτσι είναι εύκολο να μιλήσω και να ανοίξω την καρδιά μου σε όλους. Δεν έχω κανένα μήνυμα να στείλω, δεν θα αφήσω καμία ασάφεια. Είναι πράγματι οι άνθρωποι που επιθυμώ να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου. Αν είστε εδώ, αυτή εδώ τη στιγμή, είναι επειδή είχατε επιρροή στη ζωή μου», δήλωσε στην ομιλία του ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Λουίς Ενρίκε άφησε τον Εμπαπέ εκτός του αγώνα με την Μετς την Κυριακή ενώ η τελευταία φορά που έπαιξε με την ομάδα του ήταν στις 12 Μαΐου εναντίον της Τουλούζης. Το Σάββατο 25 Μαΐου η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει στη Λιλ τη Λυών στον κρίσιμο τελικό Κυπέλλου. Η αινιγματική δήλωση του Ενρίκε «Υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μου, όπως έκανα όλη τη σεζόν», αφήνει αναπάντητο το ερώτημα αν ο Εμπαπέ θα αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι ή αν η καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε στις 12 Μαΐου.

Πάντως, αν και ο σούπερ σταρ του γαλλικού ποδοσφαίρου δεν έχει αποκαλύψει σε ποια ομάδα θα παίξει την επόμενη σεζόν, μετά το τέλος του αποχαιρετιστήριου δείπνου, όταν η μητέρα του και εκπρόσωπός του Φαϊζά Λαμαρί ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα, απάντησε με χιούμορ: «Νομίζω πως αυτό το γνωρίζετε ήδη, έτσι δεν είναι;», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις έντονες φήμες αλλά και τα δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, που υποστηρίζουν πως ο διεθνής παίκτης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM