Λεμπρόν Τζέιμς: Ανέβασε βίντεο με τον Μπρόνι να παίζει πιάνο μετά την ανακοπή

Λεμπρόν Τζέιμς: Ανέβασε βίντεο με τον Μπρόνι να παίζει πιάνο μετά την ανακοπή Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Μπρόνι, ο 18χρονος γιος του Λεμπρόν Τζέιμς που υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια προπόνησης, φαίνεται πως αναρρώνει πλήρως στο σπίτι. 

Ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς, δημοσίευσε σήμερα στο Instagram ένα βίντεο με τον γιο του να παίζει πιάνο λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοπή. 

«Μεγάλη αναγέννηση! Ο Θεός είναι μεγάλος! Μπρόνι είσαι καταπληκτικός! Τόσο απλά! Συνέχισε έτσι νεαρέ! Είμαστε εδώ μαζί σου σε κάθε βήμα», έγραψε στη λεζάντα ο Λεμπρόν Τζέιμς. Το βίντεο έχει σχεδόν 1,2 εκατ. likes. '

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή σε νεαρούς αθλητές είναι σπάνια αλλά όχι πρωτόγνωρη. Μια μελέτη του 2011 που εξέτασε τους ξαφνικούς θανάτους μαθητών-αθλητών του NCAA μεταξύ 2004 και 2008 βρήκε ότι ήταν η κύρια αιτία θανάτου σε 45 περιπτώσεις ή περίπου 9 περιστατικά κάθε χρόνο σχετιζόταν με καρδιαγγειακά προβλήματα.

Ο Μπρόνι Τζέιμς είχε προχωρήσει σε προληπτικό έλεγχο καρδιάς πριν από αρκετούς μήνες στο πλαίσιο ενός προγράμματος για υποψήφιους παίκτες του ΝΒΑ, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNN. Σε όλες τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής είχε φυσιολογικά αποτελέσματα.

Οι ειδικοί λένε ότι είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ακριβώς πώς θα είναι η ανάκαμψη του Μπρόνι Τζέιμς μέχρι να γίνουν γνωστά περισσότερα για την αιτία της καρδιακής ανακοπής. Αλλά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε άμεση θεραπεία και είναι ήδη εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας είναι ένας καλός οιωνός για την ανάρρωσή του, σύμφωνα με τον δρ. Τζόναθαν Ντρέζνερ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM