Μάτζικ Τζόνσον: Ο θρύλος του ΝΒΑ ντύθηκε «Έλληνας θεός» και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα στην Κεφαλονιά

Μάτζικ Τζόνσον: Ο θρύλος του ΝΒΑ ντύθηκε «Έλληνας θεός» και διαφημίζει τη χώρα μας Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter / Earvin Magic Johnson
0

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, ο Μάτζικ Τζόνσον προτίμησε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο θρύλος του ΝΒΑ, μετά τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, συνεχίζει τις διακοπές του στην Κεφαλονιά και διαφημίζει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο. 

Ο Μάτζικ Τζόνσον, που δείχνει εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού, έκανε τζετ σκι στην παραλία Μύρτος και έδειξε να το διασκεδάζει σαν μικρό παιδί, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για μένα από το να είμαι ανοιχτά στη θάλασσα και να βλέπω όμορφες ακτές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα».

Στη συνέχεια διασκέδασε στο κότερο του μαζί με το πλήρωμα και την οικογένεια του ντυμένος σαν «Έλληνας θεός» και απόλαυσε ακόμα ένα ηλιοβασίλεμα στη χώρα μας.

«Το πλήρωμα του Phoenix 2 έβαλε απόψε έναν Έλληνα θεό και μια φαντασμαγορική θεά στο γιοτ! Διασκεδάσαμε τόσο πολύ και ο σεφ ετοίμασε μια εξαιρετική ποικιλία για να το απολαύσουμε! Τι όμορφο που ήταν απόψε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετική του ανάρτηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 4.8.2023

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ