Μίλτος Τεντόγλου για Τέμπη: Ντρέπομαι να μιλήσω για την τραγωδία- Πού να αφιερώσω το χρυσό;

Μίλτος Τεντόγλου για Τέμπη: Που να το αφιερώσω; Τι θα απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων; Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με ειδική αναφορά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου, μετά την νέα μεγάλη του επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Κλειστό Στίβου της Κωνσταντινούπολης

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής ευχαρίστησε τους Έλληνες που βρέθηκαν στο στάδιο και τον υποστήριξαν, ενώ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για την τραγωδία των Τεμπών απάντησε: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε, ντρέπομαι να πως κάτι αλήθεια. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε, πόσο μάλλον εμείς που να απαλύνουμε τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Ό,τι και να κάνουμε δεν έχει σημασία γι' αυτούς και καλύτερο είναι να μην λέμε τίποτα. [...] Πού να αφιερώσουμε την επιτυχία;».

Μίλτος Τεντόγλου για Τέμπη: Που να το αφιερώσω; Τι θα απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων; Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Σε άλλο σημείο δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την σημερινή του απόδοση παρά την νίκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το απέδωσε δε στο πρωινό ξύπνημα και είπε πως αν ο αγώνας ήταν άλλη ώρα θα έκανε 8.50. 

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι έγινε ο μοναδικός αθλητής στην ιστορία του αθλήματος του άλματος εις μήκους με τρία χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε ότι δεν αισθάνεται ανίκητος: «Δεν είμαι ανίκητος. Χάνω και κάποιες φορές. Στα ευρωπαϊκά ίσως ισχύει. Πιστεύω ότι σήμερα μπορούσα να χάσω επειδή δεν ήμουν ο καλός μου εαυτός. Έτσι είναι οι αγώνες. Χάνουν και τα φαβορί και τα αουτσάιντερ να κάνουν κάτι τρελό.  Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός όσο θα έπρεπε, επειδή ήταν πρωινός αγώνας.

Ο 24χρονος αθλητής επανέλαβε πως δεν αντέχει το πρωϊνό ξύπνημα και αν ο τελικός γινόταν βράδυ θα έκανε άλμα στα 8.50 μέτρα.

«Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για εμένα. Αν ο αγώνας γινόταν βράδυ θα έκανα 8.50 μ., το υπόσχομαι», σημείωσε.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ