Σε 9 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Ρομπίνιο για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 22χρονης Αλβανίδας

Σε 9 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Ρομπίνιο για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 22χρονης Αλβανίδας Facebook Twitter
0

Σε 9 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε από την ιταλική δικαιοσύνη ο πρώην σούπερσταρ της Ρεάλ, της Μάντσεστερ και της Μίλαν, Ρομπίνιο καθώς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μίας 22χρονης Αλβανίδας σε κλαμπ του Μιλάνου το 2013.

Σύμφωνα με το Football Italia, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 22 Ιανουαρίου του 2013. Μαζί με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή καταδικάστηκαν άλλα 5 άτομα για την επίθεση στη νεαρή κοπέλα.

Ο Ρομπίνιο φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν από το 2010 έως το 2015. Σήμερα αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την εθνική Βραζιλίας στον αγώνα με τον Κολομβία τον περασμένο Ιανουάριο.

Πατά την καταδικαστική απόφαση, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι απίθανο να εκτίσει ποινή φυλάκισης καθώς η βραζιλιάνικη νομοθεσία δεν επιτρέπει την έκδοση πολιτών της σε άλλες χώρες για κακουργηματικές διώξεις.

Ο 33χρονος Ρομπίνιο έχει κατ' επανάληψη αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται και αναμένεται να εφεσιβάλει την απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου.

Η ομάδα του αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ