Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα από τον Τέιλορ Φριτζ και αποκλεισμός από το Αυστραλιανό Όπεν

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα από τον Τέιλορ Φριτζ και αποκλεισμός από το Αυστραλιανό Όπεν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Τέιλορ Φριτζ έβαλε «φρένο» στην πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν, η οποία ολοκληρώθηκε στον γύρο των «16». Έπειτα από αυτή την ήττα, ο 25χρονος κινδυνεύει να μείνει εκτός του Top10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Ο Αμερικανός νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 7-6, 5-7, 6-3, 6-3 σε έναν αγώνα που διήρκεσε 3 ώρες και 1 λεπτό. Έτσι, ο Τέιλορ Φριτζ πήρε για πρώτη φορά το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν και ο επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Αν σήμερα ο Άλεξ ντε Μινόρ νικήσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς- που αυτή τη στιγμή είναι έβδομος στον κόσμο- θα βρεθεί εκτός της πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης. Η τελευταία φορά που δεν βρισκόταν στο Top10 ήταν τον Φεβρουάριο του 2019. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ