Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για το 2016

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για το 2016 Facebook Twitter
0

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές για το 2016 και στην 1η θέση βρίσκεται το Snapchat.

Η εφαρμογή του Evan Spiegel που φέτος είχε την καλύτερη χρονιά της και συζητήθηκε όσο καμία, κατάφερε να ξεπεράσει σε downloads όχι μόνο το Facebook και το Instagram, αλλά και το Pokemon Go.

Και μπορεί στην πλήρη λίστα να μην συπεριλαμβάνεται κάποια νέα εφαρμογή ή κάποια προσθήκη - έκπληξη, ωστόσο, αυτό που προξενεί εντύπωση είναι η τελική κατάταξη των εφαρμογών.

Το Messenger του Facebook, παρά τις αρνητικές κριτικές και τα πολλά επικριτικά σχόλια που έχει λάβει από χρήστες (σ.σ. βαθμολογείται με μόλις τρία αστεράκια στο App Store) έρχεται στη 2η θέση, με το πιο πολυσυζητημένο app της χρονιάς, το Pokemon Go, να ακολουθεί αμέσως μετά.

Την κατάταξη συμπληρώνουν κατά σειρά Instagram, Facebook, YouTube, Google Maps και οι εφαρμογές υπηρεσιών streaming Pandora, Netflix και Spotify.

Η πλήρης λίστα των πιο δημοφιλών εφαρμογών της Apple για το 2016

Snapchat

Messenger

Pokémon GO

Instagram

Facebook

YouTube

Google Maps

Pandora

Netflix

Spotify Music

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM