Ρομπότ pole dancers καταλαμβάνουν τη σκηνή στο Λας Βέγκας

Ρομπότ pole dancers καταλαμβάνουν τη σκηνή στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
0

Ένα ζευγάρι από ρομπότ – χορευτές pole dancing, πήρε θέση στη σκηνή ενός νυχτερινού κέντρου στο Λας Βέγκας, με αφορμή τη διεξαγωγή του συνεδρίου τεχνολογίας και ηλεκτρονικών CES 2018.

Τα ρομπότ «#R2DoubleD» και «TripleCPU», με κάμερες CCTV αντί για κεφάλια και φορώντας ψηλά τακούνια, αποτελεσαν το αξιοθέτατο στο κλαμπ Sapphire στο Λας Βέγκας.

Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού, με αφορμή τη διαξαγωγή του τεχνολογικού συνεδρίου στην πόλη, είχαν την ιδέα να φέρουν ρομπότ που κάνουν pole dancing. Τα ρομπότ αυτά κατασκευάστηκαν στην Βρετανία, ταξίδεψαν για την CES στις ΗΠΑ και θα χορεύουν για μια βδομάδα στο μεγαλύτερο strip club του Λας Βέγκας, το Sapphire Gentleman's Club.

 

Η ιδέα ήταν να προσελκύσουν περισσότερες γυναίκες πελάτες. «Η πλειονότητα αυτών των νυχτερινών κέντρων δεν προσελκύει κόσμο μέσω του Consumer Electronic Show» εξήγησε ο Πίτερ Φέινστιν του Sapphire Las Vegas.

«Προσφέρουμε μια διαφορετική έξοδο. Αν είστε έξι άτομα από μια εταιρεία, δυο γυναίκες και τέσσερις άντρες, μπορείτε να έλθετε εδώ και να διασκεδάσετε και να δείτε τα ρομπότ και να μην αισθανθείτε ότι είστε σε ένα στριπτιζάδικο» συνέχισε.

Τελικά, και οι 80 πελάτες που εμφανίστηκαν ήταν άντρες. Οι περισσότεροι ήταν στην πόλη για το Consumer Electronic Show και «σκόνταψαν» πάνω στον χορό των ρομπότ.

Πριν ξεκινήσει το σόου, κορίτσια με ρούχα που παρέπεμπαν σε ρομπότ, περιφέρονταν στα τραπέζια προσφέροντας ποτά για να «ζεσταθεί» το κοινό. «Δεν υπάρχουν άλλα στριπ κλαμπ που προσφέρουν αυτό» είπε ένα από τα κορίτσια. «Φέρνουμε όλη αυτή την τεχνολογία, νομίζω ότι είναι πολύ cool.»

Τα μεγάφωνα άρχισαν να «πλημμυρίζουν» την αίθουσα με το μουσικό θέμα του «Πολέμου των Άστρων» και έγιναν τα αποκαλυπτήρια των δύο ρομπότ.

Βέβαια ο συνδυασμός του φωτισμού της σκηνής, η ανατομία των ρομπότ, οι κάμερες αντί για κεφάλι και τα εκτεθειμένα καλώδια, έδιναν στα ρομπότ μία αίσθηση δυστοπικού μέλλοντος και δεν φαίνεται να ενθουσίασαν το κοινό.

Οι πελάτες ήταν απογοητευμένοι, κυρίως από την κίνηση των «χορευτών».

«Νομίζω ότι τα ρομπότ κινούνται αδέξια, κανείς δεν κινείται έτσι στην πραγματικότητα» ανέφερε ένας πελάτης, που βρέθηκε στο Λας Βέγκας για το Consumer Electronic Show. «Πρέπει να κάνουν μαθήματα pole-dancing» πρόσθεσε με νόημα.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM