Η στιγμή που ο εκνευρισμένος Τραμπ ξεσπά εναντίον δημοσιογράφου του CNN και αρνείται να του μιλήσει

Η στιγμή που ο εκνευρισμένος Τραμπ ξεσπά εναντίον δημοσιογράφου του CNN και αρνείται να του μιλήσει Facebook Twitter
2

Στην πρώτη του συνέντευξη τύπου, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των ΜΜΕ - ιδιαίτερα εναντίον του BuzzFeed και του CNN.

«Το BuzzFeed είναι σκουπίδια», είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στην ιστοσελίδα η οποία έδωσε σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα μια αμφιλεγόμενη έκθεση που φέρεται να περιέχει αποκαλυπτικά στοιχεία για τις σχέσεις του εκλεγμένου προέδρου με τη Μόσχα.

«Νομίζω ότι πρόκειται να υποστεί τις συνέπειες», πρόσθεσε ο Τραμπ για το Buzzfeed. Ωστόσο η συνέχεια της συνέντευξης ήταν ακόμη πιο έντονη καθώς ο Τραμπ ξέσπασε και εναντίον του CNN και αρνήθηκε να δεχτεί ερώτηση από τον απεσταλμένο του.

Από το πλήθος των δημοσιογράφων, ο Jim Acosta, ο διαπιστευμένος ανταποκριτής του Λευκού Οίκου, προσπάθησε μάταια να θέσει ερώτηση και ενώ ο Τραμπ τον αγνοούσε διαμαρτυρήθηκε. «Από τη στιγμή που επιτίθεστε στον ειδησεογραφικό οργανισμό μας, θα μας δώσετε μια ερώτηση;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν μπορείτε», απάντησε με εκνευρισμό ο Τραμπ και πρόσθεσε σε αυστηρό τόνο πως δεν θα τους δώσει το δικαίωμα ερώτησης. Τέλος πρόσθεσε πως το CNN μεταδίδει ψεύτικες ειδήσεις και συνέχισε με τον επόμενο δημοσιογράφο.

«Η απόφαση του CNN να δημοσιεύσει προσεκτικά όσα προέρχονται από την έκθεση σχετικά με τις πράξεις της κυβέρνησής μας είναι πολύ διαφορετική από ό, τι η απόφαση BuzzFeed να δημοσιεύσει αβάσιμα υπομνήματα. Η ομάδα του Τραμπ το γνωρίζει αυτό. Χρησιμοποιούν την απόφαση του BuzzFeed για να αποφύγουν το CNN», σχολίασε μεταξύ άλλων το δίκτυο στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνέντευξη τύπου.

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ