Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Uber, Jeff Jones

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Uber, Jeff Jones Facebook Twitter
0

Μόλις έξι μήνες μετά το διορισμό του, ο πρόεδρος της Uber Jeff Jones αποχώρησε από την εταιρία, δηλώνοντας ότι  η δουλειά του έρχεται σε σύγκρουση με τις αξίες που πρεσβεύει ως άνθρωπος.

Η αποχώρηση του Jones είναι το πιο πρόσφατο πλήγμα για την εταιρία από το Σαν Φρανσίσκο, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει παγιδευτεί σε μία δίνη σκανδάλων.

Από τις αποκαλύψεις για ένα μυστικό πρόγραμμα που βοηθάει στην αποφυγή των οργάνων επιβολής του νόμου, τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και διακρίσεις στο χώρο εργασίας, μέχρι τις αποχωρήσεις μίας σειράς κορυφαίων στελεχών, η Uber φαίνεται πως περνάει μία περίοδο κρίσης.

Ο ίδιος ο Jones, μιλώντας στο Recode, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην παραίτησή του: «Οι πεποιθήσεις και οι απόψεις μου για τον τρόπο άσκησης της εξουσίας που με ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου έρχονται σε αντίθεση με όσα είδα και βίωσα στην Uber, ως εκ τούτου δεν μπορώ να συνεχίσω ως πρόεδρος της εταιρίας», εξήγησε ο ίδιος.

Λίγο αργότερα, η Uber επιβεβαίωσε την παραίτησή του. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Jeff για αυτούς τους έξι μήνες στην εταιρία και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Η αποχώρηση του Jeff Jones έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά τις δηλώσεις του CEO της Uber, Travis Kalanick, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η εταιρία θα προσλάβει έναν γενικό διευθυντή που θα βοηθήσει να γραφεί το «επόμενο κεφάλαιο» της Uber.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ