ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο πρώην άσος του NFL, Αάρον Χερνάντεζ

Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο πρώην άσος του NFL, Αάρον Χερνάντεζ Facebook Twitter
0

Ο πρώην σταρ των "New England Patriots", Ααρον Χερνάντεζ βρέθηκε σήμερα το πρωί κρεμασμένος στο κελί του, σε φυλακή της Μασαχουσέτης, όπως έγινε γνωστό και από τις αμερικανικές αρχές. Ο 27χρονος, άλλοτε άσος του φούτμπολ, ο οποίος το 2015 είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία α' βαθμού βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης κρεμασμένος από σεντόνι που είχε δέσει στα κάγκελα του παραθύρου του κελιού του. 

Ο Κρίστοφερ Φάλλον, βοηθός αναπληρωτής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών δήλωσε ότι το προσωπικό ασφαλείας έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να επαναφέρει στη ζωή τον 27χρονο, ωστόσο η μεταφορά του στο νοσοκομείο απλώς επικύρωσε την ώρα και τα αίτια του θανάτου του. 

Ο Χερνάντεζ είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2013 για τη δολοφονία του Όντιν Λόιντ και πριν από δύο χρόνια είχε κριθεί ένοχος και είχε καταδικαστεί σε ισόβια. Το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση με την αδελφή της μνηστής του Χερνάντεζ, Σαγιάνα Τζένκινς και είχε βρεθεί σε πάρκο κοντά στο σπίτι του Χερνάντεζ με 6 σφαίρες στο σώμα του. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο αθλητής είχε δολοφονήσει τον Όντιν για ασήμαντη αφορμή, επειδή, δηλαδή μέσα στο κλαμπ που διασκέδαζαν, τον εντόπισε να μιλά με ανθρώπους που δεν συμπαθούσε... 

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε βρεθεί ξανά ενώπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για τον φόνο ακόμη δύο ανθρώπων το 2012 και έξω από κλαμπ της Βοστόνης. Από τις συγκεκριμένες κατηγορίες ο Χερνάντεζ είχε απαλλαγεί, ενώ σύμφωνα με το δικηγόρό του, ετοιμαζόταν να ασκήσει έφεση για την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που του επιβλήθηκε για τη δολοφονία του Λόιντ.

Ο Χερνάντεζ είχε μεγαλώσει σε μία από τις πιο περιθωριοποιημένες γειτονιές του Μπρίστολ, είχε παίξει σε αγώνες για το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα -απ' όπου και τον είχαν ξεχωρίσει οι κυνηγοί ταλέντων για να βρεθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Ωστόσο, τα προβλήματα με τον νόμο και οι συμπλοκές σε μπαρ τον συνόδευαν καθ' όλη τη διάρκεια της σύντομης ζωής του, καθώς κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και για καβγάδες σε μπαρ, καθώς και για χρήση μαριχουάνας. 

Με στοιχεία από New York Times 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM