ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν υπόσχεται τηλεοπτική εκπομπή

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν υπόσχεται τηλεοπτική εκπομπή Facebook Twitter
0

Νέες λεπτομέρειες στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν στην Πορτογαλία, θα αποκαλυφθούν την Κυριακή, σε τηλεοπτική εκπομπή σε κανάλι της Αυστραλίας, προαναγγέλλουν οι υπεύθυνοι της εκπομπής.

Σε τρέιλερ που κυκλοφόρησε, το Κανάλι 7 υποστηρίζει ότι τα νέα στοιχεία θα μπορούσαν να φέρουν την υπόθεση πιο κοντά στην επίλυσή της.

Στην εκπομπή θα εμφανιστούν και οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Τζέρι Μακάν, προκειμένου να μιλήσουν για το τι συνέβη το βράδυ που η κόρη τους εξαφανίστηκε, το Μάιο του 2007.

«Εγώ απλά ούρλιαζα. Η Μαντλίν εξαφανίστηκε! Κάποιος την άρπαξε!», θυμάται η μητέρα της μικρής, Κέιτ. Στην εκπομπή θα είναι και ιατροδικαστής, που αποκαλεί την υπόθεση ως την πιο περίπλοκη που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ενώ ο παρουσιαστής θα μιλήσει και με τον επικεφαλής ερευνητή της υπόθεσης.

Την περασμένη εβδομάδα, μια πρώην νταντά της Μαντλίν μίλησε στην εφημερίδα Mirror  για τη νύχτα που η τρίχρονη μικρή εξαφανίστηκε από το δωμάτιό της σε ξενοδοχείο της Πορτογαλίας. Η νταντά υπερασπίστηκε τους γονείς της Μαντλίν, οι οποίοι είχαν αφήσει το κορίτσι σε ένα δωμάτιο με τα αδέλφια της, ενώ δειπνούσαν σε εστιατόριο της περιοχής.

Η νταντά είπε επίσης ότι αισθάνθηκε ότι το θέρετρο ήταν ανασφαλές και ότι είχε ενημερωθεί από τους φίλους της του προσωπικού να μην βγαίνει ποτέ μόνη έξω και να κουβαλά μαζί της μια σφυρίχτρα βιασμού όταν κυκλοφορεί τη νύχτα. Είπε επίσης ότι κόσμος μπαινόβγαινε στο θέρετρο ανεξέλεγκτα.

Μέχρι σήμερα 12 εκατομμύρια λίρες έχουν δαπανηθεί για την έρευνα, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα, ενώ οι γονείς της Μαντλίν  λένε ότι ποτέ δεν θα χάσουν τις ελπίδες τους ότι θα την ξαναβρούν.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM