Απεργία την Πρωτομαγιά

Ρωσία: Ένοπλη επίθεση σε κτίριο της FSB - Τρεις νεκροί

Ρωσία: Ένοπλη επίθεση σε κτίριο της FSB - Τρεις νεκροί Facebook Twitter
(Φωτογραφία αρχείου)
0

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε κτίριο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB), στην πόλη Χαμπάροφσκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή. Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών και ο δράστης.

Ο δράστης μπήκε στα γραφεία των μυστικών υπηρεσιών στις 17:02 (τοπική ώρα, 10:00 ώρα Ελλάδας) και στη συνέχεια σκότωσε έναν πράκτορα της FSB και έναν επισκέπτη, ενώ τραυμάτισε έναν άλλον, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FSB.  Ο δράστης έπεσε στη συνέχεια νεκρός από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας.

Σε δεύτερη ανακοίνωση, η FSB ανέφερε ότι ταυτοποίησε τον δράστη και πως πρόκειται για «έναν κάτοικο της περιφέρειας του Χαμπαρόφσκ γεννημένο το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε σε μια νεοναζιστική οργάνωση».

Τα ένοπλα επεισόδια και οι επιθέσεις με στόχο τις αρχές και τις δυνάμεις της τάξης είναι ιδιαίτερα συχνές στον ρωσικό Καύκασο, αλλά σπάνιες στην υπόλοιπη Ρωσία.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ