ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Bίντεο «των πλουσιόπαιδων του Λονδίνου» που γυαλίζουν αυτοκίνητο με ένα κουτάβι εξοργίζει το ίντερνετ

Bίντεο «των πλουσιόπαιδων του Λονδίνου» που γυαλίζουν αυτοκίνητο με ένα κουτάβι εξοργίζει το ίντερνετ Facebook Twitter
3

Έντονες αντιδράσεις και δεκάδες οργισμένα σχόλια έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει έναν πλούσιο Λονδρέζο να χρησιμοποιεί, ένα κουτάβι για να καθαρίσει το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Το βίντεο, που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό «Rich Kids of London», δείχνει έναν άγνωστο να κρατά στο χέρι του ένα μικρό, λευκό κουτάβι ράτσας Μαλτέζ το οποίο και χρησιμοποιεί για να γυαλίσει μια Maserati MC12. «Ο μόνος τρόπος να πλύνεις την εμβληματική #MaseratiMC12 είναι με 100% γνήσια γούνα κουταβιού για να εξασφαλίσεις κατάλληλο γυάλισμα», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το μόλις 5 δευτερολέπτων βίντεο. 

Αν και η λεζάντα συνέχιζε, γράφοντας πως «κανένα κουτάβι δεν έπαθε κακό σε αυτό το βίντεο- μόνο χαμόγελα και κουνιστές ουρές εδώ», οι ακόλουθοι του λογαριασμού δεν το βρήκαν καθόλου αστείο και αμέσως άρχισαν να το σχολιάζουν αρνητικά. «Εύχομαι να πεθάνεις», «Επειδή είσαι πλούσιος δεν σημαίνει πως μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις», «Απαράδεκτο. Πώς θα σου φαινόταν να γυάλιζαν το αυτοκίνητό σου με τα δικά σου οπίσθια; Σίγουρα θα σε πονούσε», «Ντροπή να κακοποιείς ένα αθώο κουτάβι», «Τα σκυλάκια είναι πολύ πιστά και θέλουν μόνο να ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη τους. Δεν σου αξίζει τίποτα από αυτά τα δύο», ήταν μερικά από τα σχόλια των αγανακτισμένων χρηστών.

The only way to wash the iconic 6.0 litre #MaseratiMC12 is with 100% natural puppy fur ensuring a proper polish. (No puppy was harmed in this video - all smiles and tail wags here). Courtesy of @m666ya

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RICH KIDS OF LONDON (@richkidslondon) στις


Όπως αποδείχθηκε, ιδιοκτήτρια του σκύλου είναι η Scarlett Caplan, η οποία απάντησε στην κριτική που δέχθηκε λέγοντας πως το κουτάβι της προφανώς και δεν ήταν σε κατάσταση σοκ με αυτό που του συνέβαινε. «Κοιτάξτε, ο κόσμος απλώς το πήρε όλο αυτό πολύ στα σοβαρά. Ο Hero -το όνομα του κουταβιού- ήταν παντελώς ευτυχισμένος και λατρεύει να τον ξαπλώνεις με την πλάτη για να του γαργαλάς την κοιλιά και να του δίνεις λιχουδιές. Σας διαβεβαιώνω πως δεν ήταν καθόλου αναστατωμένος ενώ τραβούσαμε το βίντεο», έγραψε, απαντώντας στα σχόλια. «Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πότε το σκυλί είναι αναστατωμένο και Hero προφανώς και δεν ήταν. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ, αν γνωρίζετε καμιά καλύτερη μέθοδο καθαρισμού για το αυτοκίνητο να μου την πείτε αλλά είναι σκύλος που εργάζεται κι έχουμε λαμπερό αυτοκίνητο οπότε όλα καλά», καταλήγει στην απάντησή της.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Instagram έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις για τις εικόνες και τα βίντεο που δημοσιοποιεί. Πέρυσι είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση ένα βίντεο που έδειχνε κάποια άτομα να βάζουν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο Mercedes αξίας 100.000 ευρώ επειδή οι ιδιοκτήτες του «το βαρέθηκαν». 

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM