Η πρώτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πρώτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter
4

 

Η πρώτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Αμερικανός πρόεδρος είχαν πριν από λίγο την πρώτη τους συνάντηση και το πρώτο «τετ α τετ» στις Βρυξέλλες, πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

«Σε παρακολουθώ», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος στον Αλέξη Τσίπρα κατά το ολιγόλεπτο τετ-α-τετ που είχαν. «Ανακάμπτετε και αυτό είναι εκπληκτικό» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ολιγόλεπτη συνομιλία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να προσθέσει: «Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα με υπέροχους ανθρώπους».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος είναι στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της Συνόδου συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα και ο Πάνος Καμμένος κατέγραψε από κάπου ψηλά τη στιγμή. Εκτός από τη χειραψία βλέπουμε τον Τραμπ να κρατά από τον ώμο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η σύνοδος του ΝΑΤΟ θα είναι η πρώτη όπου θα μετάσχει ο Ντόναλντ Τραμπ. Τον Αμερικανό πρόεδρο υποδέχθηκαν ήδη στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Η πρώτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Facebook Twitter

Ήταν η πρώτη συνάντηση του Τραμπ με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία έχει επικρίνει έντονα στο παρελθόν. Ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένει από τους εταίρους μεγαλύτερη οικονομική και στρατιωτική συμμετοχή για την καταπολέμηση του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους.

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Με τα λόγια Τραμπ που διαβάζουμε ότι είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό, το μόνο πολιτικό μήνυμα που δεν είπε είναι ότι ξέρει και στηρίζει που το "Mama mia" θα κάνει σίκουελ ξανά στην Σκόπελο.Λόγια δύο αιθεροβαμόνων, εξ ου και τα χαμόγελα. Σημειώνουμε το ύφος Τραμπ και το χτύπημα στον ώμο."Μπαγασάκο, ξέρουμε καλά και οι δυο και να κουνάμε το δάχτυλο και από κωλοτούμπες".