Απεργία την Πρωτομαγιά

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης μετά από απειλή για βόμβα- Ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης μετά από απειλή για βόμβα- Ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις Facebook Twitter
0

Το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης ανέστειλε όλες τις πτήσεις λόγω «επικείμενης απειλής για βόμβα» και δύο επιβάτες συνελήφθησαν, ενώ εντοπίστηκε επίσης «ύποπτο πακέτο» σε αεροπλάνο, μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ένας επιβάτης εξέφρασε τις πρώτες σχετικές ανησυχίες μετά από συζήτηση που άκουσε τυχαία μέσα σε αεροσκάφος, αναφέρει η αστυνομία. Όπως μεταδίδει η γερμανική Welt, δύο ή τρία άτομα υποβλήθηκαν σε ανάκριση, εν μέσω συγκεχυμένων αναφορών πως υπήρξε ένας καβγάς στην διάρκεια της οποίας ειπώθηκε η σχετική απειλή. 


Πληροφορίες θέλουν τρεις επιβάτες να ξεκίνησαν έναν καβγά για άγνωστο λόγο μέσα στο αεροσκάφος με 180 επιβάτες, λίγο πριν απογειωθεί, το μεσημέρι. Ένας άλλος επιβάτης, ισχυρίζεται ότι άκουσε έναν από αυτούς να λέει ότι θα ανατινάξει το αεροσκάφος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και ματαιώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Οι Αρχές ανέφεραν ότι δεν βρέθηκε τελικά κάποιος μηχανισμός, ενώ οι δύο επιβάτες συνελήφθησαν για την αναστάτωση που προκάλεσαν.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ